Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final

— Jeg ønsker å føle det igjen

Publisert Sist oppdatert
Diogo Dalot signerte sin første kontrakt med klubben 2018, men debutten hans for klubben ble forsinket av en kneskade, og en rekke andre problemer påvirket hans to første sesonger i England sterkt, før et verdifullt utlån til Milan i 2020/21 hjalp ham med å tilbakestille karrieren i klubben. Denne sesongen har portugiseren spilt hele 42 kamper og var med på å løfte Carabao Cup-trofeet i februar.
I et intervju innrømmer Dalot hva som har vært det viktigste i karrieren hans så langt.
— Jeg kunne gitt deg det enkleste svaret og sagt at det å vinne trofeer er det største du kan gjøre, men jeg ser tilbake og de viktigste øyeblikkene for meg var sannsynligvis da jeg fikk skadene mine, sa Dalot til klubbens medier.
— Det er der jeg har lært mye: når jeg har vært ute i lang tid. Det var øyeblikkene for meg. Noen ganger er det normalt når du spiller fotball at hodet ditt går overalt ellers, bortsett fra der du burde være.
— Jeg prøvde alltid, med hjelp av familien min, å holde på meg på rett vei og fortsette å gjøre tingene mine og mest av alt tro på at jeg kunne spille for denne klubben. Etter det og etter året i Italia, tror jeg det var viktig for meg å vise at jeg hadde denne kapasiteten til å spille for klubben, og jeg er glad for at jeg har gjort det, men det stopper selvsagt ikke her.
— Jeg husker da vi løftet trofeet, jeg tror jeg snakket med Raphaël Varane eller noen andre og sa at jeg ønsket å føle det igjen, jeg ønsket å være der, la Dalot til.
villg
FULL JUBEL: Det var full jubel da United løftet Carabao Cup.-trofeet i februar, til helgen kan de løfte et trofe igjen.
— Vi har nok en god mulighet på lørdag, men forhåpentligvis kan vi i fremtiden fortsatt kjempe om andre trofeer og vinne dem.
— Men den følelsen når du har trofeet i hendene og du kjenner det og du vet at alle hjemme feirer – fansen, familiene våre, vennene våre – den følelsen gjør deg stolt, og jeg tror det er den største følelsen du kan har i fotball.
Powered by Labrador CMS