dalot061022b

Grunnene til at Dalot signerte ny kontrakt

Publisert Sist oppdatert
Onsdag signerte Diogo Dalot en ny kontrakt med United som holder han på Old Trafford til i hvert fall 2028. Dalot trekker frem tre hovedgrunner til at han signerte en ny kontrakt med klubben.
— Åpenbart en del (av avgjørelsen) var at jeg så på fremtiden og utfordringene vi har nå og ønsket å kjempe for hver konkurranse, forklarte han.
— Ser også tilbake på det som fikk meg til å signere for denne klubben: lidenskapen jeg har sett, spesielt den fansen har gitt til meg siden dag én. Denne kjærligheten fra dem fikk meg til å tro at jeg kan være en veldig stor del av denne klubben i mange år, og som jeg sa, en forlengelse betyr at jeg har dette ansvaret for å fortsette å vise denne klubben at jeg fortjener å være her og at jeg fortjener å spille med denne logoen på brystet.  Jeg er veldig glad for å kunne fortsette å gjøre det.
dalot
STOLT: Diogo Dalot er stolt over å kunne spille med United-logoen på brystet.
Diogos forhold til Ten Hag var også en viktig faktor, med United som fortsatt håper å lage historie under nederlenderen ved å ta begge de nasjonale cupene i samme sesong for første gang.
— Siden han signerte, siden han kom, synes jeg at forbindelsen vi hadde var bra umiddelbart, la Dalot til.
— Jeg sa mange ganger at jeg liker måten han tenker på fotball og det han krever av spillerne. Jeg ser meg selv mye i det. Det er derfor jeg hadde muligheten til å spille mange kamper denne sesongen, for å vise ham og vise til klubben at jeg kan være en veldig viktig del av klubben. Det er det jeg ønsker å fortsette med.
Diogo Dalot Signs a Contract Extention at Manchester United
MANAGER OG SPILLER: Erik ten Hag og Diogo Dalot.
— For å bli i denne klubben, må du være konsekvent, du må gjøre ditt beste hver eneste dag for å kunne bli her og spille kamper her. Ellers, som vi sier i Portugal, blir du slukt av alt: av presset, av media, til og med av lagkameratene dine som kjemper for det samme som deg.
— Du må ta steget opp, du må vokse i alle aspekter av spillet, og jeg tenker, når jeg ser tilbake, er jeg stolt over det jeg har oppnådd. Selv om jeg har hatt noen støt på veien, er det det som har gjort meg sterk mentalt og fysisk nå i dag for å kjempe om denne posisjonen og å kunne spille mange kamper for denne klubben.
United har en rik historie i bakspilleravdelingen, med store navn som Gary Neville, Denis Irwin og Patrice Evra som er kjente for alle som signerer for klubben, uansett hvor de kommer fra. Dalot håper å bli sett på samme måte når han til slutt kommer for å forlate United.
— Jeg tror det åpenbart er et av målene mine en dag, konkluderte han.
— Spillere som meg, når jeg kom, ser opp til (de) spillerne og åpenbart ønsker jeg å bli husket som en god spiller som spilte for denne klubben og ga alt for dette merket. Jeg vil kjempe for det, og forhåpentligvis en dag når jeg drar, vil folk huske det.
Powered by Labrador CMS