Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final

– Denne sesongen skal vi kjempe om tittelen

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot har spilt 75 minutter i oppkjøringen så langt. 45 minutter i kampen mot Arsenal og en halvtime mot Real Madrid.

Etter en svært lovende start på forrige sesong har 24-åringen mistet plassen på høyrebacken til Aaron Wan-Bissaka.

I likhet med Raphaël Varane har portugiseren pratet med ESPN, og akkurat som sin franske lagkamerat prater Diogo Dalot om valget av Bruno Fernandes som ny United-kaptein.

– For å være ærlig, slik jeg kjenner han (Fernandes) så kommer han ikke til å gjøre noen endring i hvordan han oppfører seg. Han kommer til å gjøre slik han har gjort siden han kom til klubben.

– Når han kom så prøvde han alltid å få ut sine naturlige lederegenskaper som han har brennende inni seg. Han er en spiller man alltid kan stole på.

– Det gir det enda mer energi og selvtillit å ha en lagkamerat som han, som alltid gir alt for laget. Vi er veldig glade for at han er en av lederne i dette laget.

Manchester United v Aston Villa - Premier League
EN GOD LAGKAMERAT: Bruno Fernandes.

Dalot ønsker også at laget skal ta ytterligere steg denne sesongen og kjempe om mer enn ligacuptittelen som var beholdningen United fikk med seg forrige sesong.

– Å være der oppe og kjempe om Premier League-tittelen er hvor vi setter målet vårt.

– Det er mange lag vi konkurrerer med, men vi er Manchester United så vi er nødt til å gjøre det bedre. Det er ikke motivasjon, det er vårt ansvar å innfri de målene som hører med denne klubben.

– Forutsetningene ligger bedre til rette for at vi kan gjøre det enda bedre denne sesongen enn den forrige.

Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final
ØNSKER SEG MER: Diogo Dalot ønsker seg enda flere troféer denne sesongen enn ligacup-tittelen klubben tok forrige sesong.
Powered by Labrador CMS