Skjermbilde 2022-09-07 kl. 12.52.53

Hyller Antony: – En veldig bra fyr

Diogo Dalot er ikke i tvil om at Antony vil bli en umiddelbar «hit» på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Søndag introduserte brasilianeren seg for United-fansen med scoring og raske føtter mot Arsenal. Torsdag kan han få sin første opptreden i rødt i Europa, når Real Sociedad kommer til Drømmenes Teater.

– Du så hvilken påvirkning han hadde på laget umiddelbart, sa Dalot på onsdagens pressekonferanse.

– Nå er det opp til han å tilpasse seg oss, og vi til han. At vi begge snakker portugisisk gjør det litt enklere. Han er en veldig bra fyr, som er åpen for å få hjelp, noe som er bra. Han vil finne seg raskt til rette, og kommer til å lykkes her.

Så gjenstår det å se om Antony og Dalot er med på laget Erik ten Hag sender ut mot Real Sociedad. Sju førstelagsspillere har spilt mindre enn 45 minutter denne sesongen, og det er ikke utenkelig at nederlenderen gjør endringer på laget.

Høyreback Aaron Wan-Bissaka er én av dem. Engelskmannen mistet plassen til Dalot under Ralf Rangnick, og har blitt sittende på benken under Ten Hag.

– Jeg kaller det sunn konkurranse. Denne sesongen har vi gode spillere i hver posisjon, og vi har et godt lag, sier Dalot.

– Jeg er fornøyd med mulighetene jeg har fått. Jeg kom hit for å spille kamper og gjøre mitt beste, og det har jeg kjempet for. Konkurransen vil alltid være der. Dette er en klubb med høy standard, der det stilles krav.

Oppgjøret mot Real Sociedad har avspark kl. 21.00 torsdag kveld.

LES OGSÅ: – Martial er fortsatt ute

Powered by Labrador CMS