Tiden løper ut

Dersom Berbatov-forhandlingene med Tottenham ikke fører frem i løpet av fredag, vil en mer og mer frustrert Sir Alex Ferguson innse at han må klare seg uten bulgareren i søndagens ligaåpning.

Publisert Sist oppdatert

Berbatov er inkludert i Tottenham-troppen foran lørdagens møte med Middlesbrough, og er selv innstilt på å spille – til tross for sitt åpenbare ønske om en overgang til Old Trafford.

Men selv om SAF ikke liker å se på at forhandlingene trekker i langdrag, skal han ikke være spesielt bekymret over meldingen om at Barcelona angivelig skal være beredt til å kaste seg inn i kampen om Spurs-spissen. Ferguson ser tvert imot dette som et bevisst forsøk fra Tottenhams side på å skru prisen på bulgareren i været, og nærmere det opprinnelige forlangende på £32 millioner.

Da er United-manageren kanskje mer bekymret over at Tottenham ennå ikke har klart å hente inn en mann som skal kunne erstatte Berbatov. Andrei Arshavin sies å være nær en overgang, men det synes nå usannsynlig at handelen vil kunne gjennomføres i tide til at russeren skal klare å rekke kampen mot Middlesbrough. Før Arshavin eventuelt blir klar, vil Tottenham-manager Juande Ramos trolig motsette seg et salg av Dimitar Berbatov.

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS