Berbatov-bønn til Spurs

Dimitar Berbatov har nå offentlig bedt Tottenham om lov til å 'få følge sin drøm'. Det er unødvendig å leie inn drømmetydere for å skjønne hva som ligger i den oppfordringen.

Publisert Sist oppdatert

Bulgareren topper etter alt å dømme Sir Alex' ønskeliste for inneværende overgangsvindu, et vindu som holdes åpent frem til midnatt den 31. august. United-manageren har med andre ord fortsatt 13 arbeidsdager på seg til å få det som han – og Berbatov – ønsker.

Men Tottenham virker ikke spesielt lysten på å kvitte seg med sin stjernespiss, i hvert fall ikke uten å få betalt så det klinger i klubbkassen. Det påstås å bety i overkant av £30 millioner, et beløp United mener er i drøyeste laget.

Og det er her Dimitar Berbatovs oppfordring kommer inn i bildet. Ved åpent å tilkjennegi sitt ønske om å få "følge sin drøm" håper han at Spurs-ledelsen vil gi etter og senke kravet, slik at han omsider kan få byttet ut White Hart Lane med sine drømmers mål, Old Trafford.

"Jeg er Tottenham-spiller, men ingen kan motsi meg i at jeg ønsker å følge mine drømmer," sier han til The Times.

– Ingen sutring

Berbatov ble benket foran helgens kamp mot Middlesbrough, men går ikke med på at bilder avslørte at han satt og sutret over manager Ramos' beslutning:

"Jeg lot meg ikke irritere over at Juande Ramos plasserte meg på innbytterbenken. Jeg gråter ikke over slikt; jeg viser kun følelser overfor mine nære venner og min familie.

"Om jeg hadde sittet på benken og sluppet latteren løs, ville folk kalt meg en idiot. Eric Cantona smilte aldri, men jeg vet ikke om han noensinne ble spurt hvorfor han ikke så lykkeligere ut?"

Forhandlingene mellom klubbene fortsetter, og Berbatovs agent, Emil Dantchev, håper på et gjennombrudd i løpet av uken.

"Vi har to uker på oss frem til overgangsvinduet stenger, og jeg tror at denne uken blir den viktigste," sier han.

Powered by Labrador CMS