Vil avgjøre det lørdag kveld

Ryan Giggs håper å slippe unna omkamp denne gangen.

Publisert Sist oppdatert

Da United møtte West Ham i 3. runde trengtes det omkamp for å kåre en vinner. Når de nå møter et nytt London-lag, Fulham, ønsker Giggs å sikre avansementet på Old Trafford lørdag kveld.

– Å vinne FA-cupen er et av mine første minner som United-spiller. Da jeg vokste opp var det en stor turnering for meg og slik er det fortsatt. Vi har mange spillere som er desperate etter å vinne den, sier Giggs til ITV.

– Vi ønsker å kjempe i alle turneringer siden vi har så stor bredde i troppen, men vi ønsker å unngå en omkamp fordi vi har mange kamper i tiden fremover.

Veteranen er likevel klar på at det blir en tøff kamp mot Fulham og minner om at de presterte godt på Old Trafford i ligaen, i det som endte med en 3-2-seier til United. Dersom Fulham skal få noe ut av kampen må nok den tidligere United-spilleren Dimitar Berbatov spille godt. Giggs vet hvilke kvaliteter spissen innehar, men gleder seg likevel til å se ham igjen.

– United-supportere setter alltid pris på talent og Dimitar har definitivt det. Alle husker de magiske øyeblikkene han produserte og hattricket mot Liverpool, som fansen naturligvis satt pris på. Det er ingen tvil om at han er en brilliant spiller, sier Giggs.

Powered by Labrador CMS