Ryktesaker, uke 49

Italiensk avis skriver at Evra kan være på vei tilbake til United.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 7. desember:

11.45: Daily Mirror skriver at La Gazetta Dello Sport spekulerer i en United-retur for Patrice Evra. Evra skal ikke ha funnet seg helt til rette i Juventus, og vurderer ifølge den italienske avisen en retur til United, noe Louis van Gaal skal være åpen for etter å ha brukt Ashley Young i en tradisjonell venstrebackrolle i det siste.

La Gazetta Dello Sport varierer noe når det gjelder pålitelighet, og det spørs vel om det er ny venstreback er førsteprioritet i forsvaret per nå.

08.25: Ifølge Daily Mirror kan det være noen fordeler ved et eventuelt City-avansement fra Champions League: Det vil bli lettere å få tak i Kevin Strootman. Van Gaal tror ifølge tabloidavisen at Roma vil senke prisen betraktelig på nederlenderen i januar i så fall, og han ønsker ikke å vente til sesongslutt med å hente spilleren som var så viktig for Nederlands VM-planer før han pådro seg den alvorlige skaden som har holdt ham ute lenge.

Saken er skrevet av Simon Mullock, som ikke er avisens mest pålitelige United-mann. Samtidig er det vel liten tvil om at det nok stemmer at prisen blir lavere om Roma ryker ut enn om de fortsatt er med i turneringen.

Strootman startet i går for første gang siden skaden, og skal ha vært noe rusten.

Lørdag 6. desember:

17.01: Kevin Strootman, som er stamgjest i denne saken, starter i dag sin første kamp for Roma etter korsbåndskaden.

16.55: Jason Burt i Daily Telegraph skriver om mulighetene for et utlån av Adnan Januzaj i januar, om ikke Van Gaal kan gi unggutten nok spilletid. Real Sociedad blir nevnt som et mulig alternativ, som følge av Moyes-forbindelsen, men artikkelen er mer enn kommentar enn et rykte, så det er ingenting der som tyder på at Januzaj er på vei til spansk fotball på lån.

15.00: Carlo Ancelotti har ellers sagt at Javier Hernández ikke kommer til å forlate klubben i januar, og at han kommer til å spille mot Ludogorets på tirsdag.

14.55: Noe mer? Ja, det stemmer, vi har glemt Mats Hummels, som reddet laget sitt på merkelig vis fredag kveld (se video). Utover allerede nevnte Clyne står tyskeren på Van Gaals ønskeliste sammen med Aymeric Laporte og Diego Godín, ifølge Independent.

14.50: Og det ser lysere ut for United når det kommer til å sikre seg Lucas Silvas tjenester, da Real Madrid ikke lenger jakter ungguttens signering. Cruzeiros sentrale midtbanespiller er verdsatt til like under 12 millioner pund.

14.45: Daily Express mener å vite at United vil forsøke å tvinge igjennom en overgang for Dani Alves allerede i januar. Til sommeren vil han være gratis, og det er derfor mulig at Barcelona har lyst til å cashe inn mens de kan. 31-åringen er stadig fast på backen for katalanerne.

14.30: Spekulasjonenes time er kommet.

Uansett hvor motbydelig Van Gaal mener at det er, snakkes det om at klubben kommer til å åpne pengesekken. Og da blir det rykter. Og da ender vi opp med spalter som denne. For å finansiere monsterinnkjøpene har man offerlammene Anders Lindegaard, Nani og Anderson.

Ifølge Daily Star er Louis van Gaal på jakt etter spesielt Kevin Strootman, Mario Götze og Marco Reus for den nette sum av 80 millioner pund. Det kan virke som vi har nådd et punkt der Strootman først og fremst er et daglig innslag i ryktespaltene, og dernest en fotballspiller. Spørsmålet er om United vil være i stand til å lokke Götze til England, hvis mulighetene for spill i Spania byr seg.

Og Southampton skal ha innledet kontraktsforhandlinger med Nathaniel Clyne, muligens på grunn av den røde fare. Det skriver Daily Echo.

Fredag 5. desember:

09.10: United skal ifølge talkSPORT være klare til å ta opp kampen om Valencias innlånte Benfica-spiller André Gomes. I så fall må klubben kjempe side om side med Manchester City, Chelsea og Barcelona, som alle skal ha uttrykt interesse for den 21-år gamle sentrale midtbanespilleren. Gomes, som har tre landskamper for Portugal, har ifølge Transfermarkt i øyeblikket en markedsverdi på £13.2 millioner.

09.00: The Express hevder i dag at Arsenal vil forsøke seg på Southamptons franske midtbanespiller Morgan Schneiderlin i januarvinduet. Slik håper klubben å gå seirende ut av konkurransen med blant andre Manchester United.

Torsdag 4. desember:

20.40: Borussia Dortmunds Marco Reus er i øyeblikket en av Europas mest ettertraktede spillere. Også United har vært nevnt som en mulig ny klubb for den 25 år gamle tyskeren, men i så fall må en eventuell overgang vente til sommeren. Overfor tyske Sport Bild gjør nemlig Reus det klart at han kun er fokusert på å bli frisk av ankelskaden han sliter med, og at han har skjøvet alle andre tanker enn en rask retur til Borussia til side. Marco Reus har en prislapp som påstås å vise €25 millioner (£19.7 mill.).

18.25: Ifølge Graeme Bailey hos Goal.com, viser United sterk interesse for Southampton-backen Nathaniel Clyne. 23-åringen, som for få år siden også var i Sir Alex Fergusons søkelys, da som Crystal Palace-spiller, har tatt store steg denne sesongen, og kan bli solgt allerede i januar – vel å merke dersom United bare strekker seg langt nok. Clynes kontrakt med Soton utløper allerede til sommeren. Også Liverpool skal være interessert i spilleren.

Onsdag 3. desember:

08.55: United kan komme til å by 30 millioner pund for Kevin Strootman. Etter å ha vært ute med skade siden mars er midtbanespilleren nå på vei tilbake etter sin stygge skade. Han har spilt 2 x 8 minutter for Roma i november.

08.30: United blir igjen koblet til et kjøp av Benficas midtbanemann, Enzo Perez. Prisen vil være 24 millioner pund.

Tirsdag 2. desember

10.05: Ingen William Carvalho til United i januar i alle fall?

09.50: Ifølge Daily Mail ønsker ikke Real Madrid å hente Javier Hernandez på permanent basis. Les hele saken nedenfor!

09.30: Daily Express melder at United vil hente Hugo Lloris dersom David de Gea forsvinner. Mer plass gidder vi ikke å bruke på det. Hvis du har mye tid til overs kan du lese saken her…

08.20: Dagens mest spennende rykte er utvilsomt Telegraphs artikkel om Diego Godin, rett og slett fordi Mark Ogden er en av de vi stoler mest på. Det er ingen hemmelighet at United leter etter en midtstopper etter at både Thomas Vermaelen og Mats Hummels glapp i sommer, og Louis van Gaal har ennå ikke kunne stille med samme forsvarsfirer to ganger. Ifølge Ogden har Godin kontrakt til 2018, men utkjøpsklausulen på 28,5 millioner pund gjør at United vurderer et bud i januar. Hummels skal fortsatt være uaktuell i januar, mens United fortsatt følger med på Ron Vlaar hvis kontrakt går ut neste sommer.

Mandag 1. desember

11.00: Litt mer som vi gikk glipp av søndag. Franske Le 10 Sport skal ha meldt at Uniteds ønskeliste er Wesley Sneijder, Mats Hummels, Kevin Strootman, Raphael Varane og  Joao Miranda, samt at de kikker videre på Edinson Cavani og Douglas Coutinho. Strootman topper ifølge Le 10 Sport lista. Dette mest til info….

08.00: Ingenting nytt mandag, men vi må vel, for ordens skyld, ta med hva et par av de minst troverdige avisene nevnte i søndagsavisene sine.  Ifølge Daily Express har United og andre blitt gjort oppmerksomme på at Real Madrid er villig til å lytte til bud på Karim Benzema, mens Daily Star mener at Tottenham-keeper Hugo Lloris kan være en erstatter for David de Gea – om spanjolen skulle dra hjem til Madrid igjen.

Powered by Labrador CMS