Ryktesaker, uke 11

Kagawa og Reus i byttehandel, og Draxler til United?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak slik at dere som elsker dem enkelt kan finne frem, mens de som ikke orker rykter lett kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag, 16.mars

14:07: Et rykte som har blitt nevnt ofte i dag, er at United er interessert i Marco Reus. Ikke noe nytt dette altså, men denne gangen skal David Moyes være interessert i å bytte Shinji Kagawa + penger for Reus. Her kan du leses Metros sak på dette.

08:16: Det eneste ryktet nå på morgenen, er at Manchester United skal være interessert i å signere Julian Draxler. Arsenal har lenge vært interessert i Schalke-spilleren, men nå skal United ha kastet seg inn i kampen om signaturen hans. Det er DailyStar som skriver dette på bakgrunn av at David Moyes nok en gang var på Schalke-kamp, denne gang overvar han deres 2-1 seier over Augsburg.

Lørdag 15. mars:

08.15: Manchester United er stadig på jakt etter en ny midtbanespiller, og fansen forventer at David Moyes og co skal hente fra øverste hylle. Da er det få signeringer som ville vært bedre enn Juventus Arturo Vidal. Chileneren er i øyeblikket regnet som en av verdens beste midtbanespillere, og mange ser derfor på Juventus-spilleren som et urealistisk mål.

Nå skriver imidlertid avisen Sport at Juventus skal være villige til å selge midtbanespilleren dersom noen legger 50 millioner euro på bordet. Det er riktignok et skår i gleden i denne nyhetssaken – avisen regner nemlig Barcelona som favoritter til å sikre seg spilleren dersom han skulle forlate Italia.

Fredag 14. mars:

21:41: Schalke skal visstnok være interessert i Uniteds Shinji Kagawa. Kagawas United-karriere har ikke helt gått slik mange har ønsket og nå skal flere klubber være interessert i japaneseren. Det er Footballdirectnews som melder dette, en heller lite troverdig kilde.

21:00: David Moyes skal ha hele fem(!) La Liga-stjerner på blokken før sommerens overgangsvindu. Det er GiveMeSport som melder dette og du kan lese hele saken her.

17:33: Daily Mirror skriver at Inter skal være interessert i å hente enda en United-spiller. Ikke nok med at Nemanja Vidic nå er klar for klubben, men de skal også være interessert i Patrice Evra.

14.15: Ny dato for hjemmemøtet med Hull! Kampen som opprinnelig var satt opp til lørdag 12. april, måtte flyttes som følge av «tigrenes» fortsatte FA-cupforpliktelser. Den skal i stedet spilles tirsdag 6. mai, med avspark klokken 20.45.

12.55: Ifølge Daily Mirror kommer United til å tilby David de Gea en saftig lønnsforhøyelse, og det til tross for at spillerens nåværende kontrakt først utløper i 2016. Bakgrunnen for klubbens fremstøt skal være signaler om at Real Madrid er interessert i å hente den 23 år gamle burvokteren til Santiago Bernabeu. Les saken her.

12.45: To spillere som etter tidligere rapporter å dømme befinner seg i David Moyes’ kikkertsikte, er Roma-duoen Miralem Pjanic og Mehdi Benatia. Nå skriver blant andre CaughtOffise at Barcelona har blandet seg inn i kampen om de samme spillerne, så dermed har United fått konkurranse fra øverste hylle. Les mer her. 08.50: Så rapporterer spanske Mundo Deportivo at Real Madrid har plassert David de Gea på ønskelisten. De håper å kunne lokke United-keeperen til en retur til  hjembyen, og det allerede til sommeren. Les mer her.

08.20: Er Toni Kroos ett skritt nærmere en overgang til Manchester United? SportWitness spekulerer i dette ved å vise til spanske El Confidencial, som hevder at Real Madrid har innstilt kampen om den 24 år gamle Bayern München-spilleren. Årsaken skal være at madrilenerne ønsker å opprettholde sitt gode forhold til den tyske storklubben. Les mer her07.50: Atletico Madrids ettertraktede midtbanemann, Koke, sier i et intervju med spanske Minuto 116 at han håper å skape historie med klubben sin og gjerne bli værende på Vicente Calderon for resten av karrieren. I så fall vil det være et tilbakeslag for David Moyes, dersom ryktene om at han er interessert i 22-åringen virkelig medfører riktighet. Les mer her.

Torsdag 13. mars:

19.30: Ifølge talkSPORT.com har United sendt speidere for å vurdere den slovenske spissen Roman Bezjak sin er et relativt ubeskrevet blad. 25-åringen spiller for bulgarske Ludogorets Razgrad som møter Valencia i Europa League i kveld. Les mer her.

19.25: Det har tidligere vært snakk om Edinson Cavani til United i sommer ettersom uruguayaneren visstnok ikke skal trives med makker Zlatan Ibrahimovic og Robin van Persie kan være på vei vekk fra Old Trafford. Etter PSGs kamp mot Leverkusen i går sa imidlertid Cavani at han ikke vet hva ryktene går ut på og at han trives i PSG, noe som også ble understreket av manager Laurent Blanc. Les mer her.

12.15: PSG-forsvarer Alex skal ha bestemt seg for å takke nei til en sommerovergang til Old Trafford. Den tidligere Chelsea-spilleren vil heller til San Siro for å spille for AC Milan, ifølge Sky Sport Italia. Les mer her.

12.10: RealMadridNews siterer «britisk presse» når den skriver at United og City kjemper om Real-forsvareren Nacho Fernandez. 24-åringen har allerede tilbrakt ti år i klubben, men ser ikke ut til å klare å ta steget til fast førstelagsspill. Det skal ha fått ham til å vurdere exit fra Santiago Bernabeu. Les mer her.

12.00: Sevilla-backen Alberto Moreno ble i november nevnt som et mulig mål for Manchester United. Nå melder imidlertid spanske AS at spilleren selv skal ha fortalt venner at han er på vei til Santiago Bernabeu. Real Madrid sies da også å være interessert i å betale opp til €18 millioner (£15 millioner) for å hente 21-åringen inn som erstatter for Fabio Coentrão. Sistnevnte forlater trolig klubben ved sesongslutt. Les mer her.

10.55: Romas 22 år gamle forsvarsspiller, Dodo, kan ha seilt opp som kandidat til rollen som Uniteds neste venstreback etter Patrice Evra. Det skriver FootballDirectNews. Dodo, den gang 17 år gammel Corinthians-talent, ble første gang nevnt i forbindelse med en overgang til United i mai 2009. Les hele saken her.

07.55: Så dukker det opp et nytt navn i forbindelse med ryktesaker rundt United. Soccerlens viser til italienske TuttoMercadoWeb når det hevdes at rødtrøyene nå blir linket til Lyon-forsvareren Samuel Umtit. Også AC Milan skal være ute etter den 20 år gamle franskmannen. Det antydes en prislapp på £7 millioner.

07.50: Eduardo Hernandez, agent for enda mer berømte Javier Hernandez, benekter alle spekulasjoner om at klinten hans er på vei bort fra Old Trafford. I samme forbindelse insisterer han også på at det ikke er planer om noe møte med David Moyes. – Når det gjelder klubber som har vært linket til min klient har det heller ikke kommet noe konkret, sier Eduardo, ifølge Daily Star. Les mer her.

Onsdag 12. mars:

18.25: Alex Song er et navn som blir nevnt hyppig i ryktesaken, og ifølge Daily Express har Song uttalt seg om fremtiden i et intervju med en fransk TV-stasjon. – Om jeg forlater Barcelona vil det være for å returnere til Premier League. Jeg vil dra tilbake til England en dag, det er helt sikkert. Han uttalte i tillegg at Arsene Wenger var som en far for ham, for øvrig, og det er selvsagt ikke utenkelig at en Arsenal-retur vil være førstevalget hans.

17.40: Ifølge radiostasjonen talkSPORT er det mulig at Inter prøver å prise Javier Hernández bort fra Old Trafford ved å tilby 19-åringen Mateo Kovacic i bytte. United skal ha vært interessert i midtbanespilleren tidligere, og kroaten er regnet som et stort talent. Les mer.

17.10: Vi stoler knapt på Metro om de sier at jorda er rund, men gratisavisen melder i alle fall at David Moyes vurderer å hente Nabil Bentaleb fra Tottenham. En overgangssum vil være i overkant av £10 millioner, uten at avisen er mer spesifikk rundt akkurat det. Den 19 år gamle midtbanespilleren har etablert seg på Spurs’ midtbane etter at Tim Sherwood erstattet André Villas-Boas, og selv om han er noe uferdig så er det ikke tvil om at han har imponert. Les saken.

14.45: Om vi tolker denne tweeten fra Andy Mitten riktig, er David Moyes-interessen for Atletico Madrid-spiss Diego Costa nå hevet over ryktestadiet. Mitten var i forrige uke i Iran og intervjuet landets landslagssjef, Carlos Queiroz, Sir Alex Fergusons tidligere høyrehånd:

07.55: Daily Star skriver i dag at Javier Hernandez skal ha fått grønt lys til å forlate Old Trafford ved sesongslutt. David Moyes har ikke latt seg imponere av den 25 år gamle meksikaneren, noe som også gjenspeiles i lite spilletid. Denne sesongen har «den lille erten» bare startet fire kamper, og vært på banen i kun 547 minutter.

Tirsdag 11. mars:

19.52: Talksport (som i beste fall er variable hva angår pålitelighet) melder at Van Persies agent allerede skal ha vært i samtaler med Juventus om en sommerovergang. Radiokanalen melder ellers at de tidligere rapportene om en kontraktsklausul som gir Van Persie muligheten til å snakke med andre klubber om United ender utenfor topp fire ikke skal være noe hold i. De beskriver spissen som «desperat» etter å forlate United.  Les saken.

19.45: Robin van Persie har blitt koblet til blant annet Arsenal og Juventus i det siste, men ifølge Daily Mirrors John Cross (som følger Arsenal svært tett) er Arsene Wenger ikke interessert i å hente nederlenderen tilbake til klubben. Det ser altså ut som om en sensasjonell Arsenal-retur ikke er aktuelt. Les mer.

10.40: Goal.com regnes ikke akkurat som troverdige på egne overgangsrykter, men prøver seg av og til med noen såkalte «eksklusive» United-saker. Nå har de en sak om at RvP har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan snakke med andre klubber om United havner utenfor topp-4 – selv om det fortsatt er helt opp til United å avgjøre hva de vil med ham. Les saken her.

09.35: Sport Witness har også sjekket portugisiske aviser for info om William Carvalho, og har kommet til at det er mange interesserte og at klubben håper de kan få 45 millioner euro – som er utkjøpsklausulen hans. Mer om Carvalho litt lenger ned, tirsdag morgen. Les saken hos Sport Witness her.

09.20: Sport Witness siterer italienske TMW på at russiske Rubin Kazan skal ha forhandlet seg frem til et kjøp av Javier Hernandez. Salget ville gitt United 10 millioner Euro, men da alt var klart skal Glazer-familien ha stoppet overgangen. Det kan ha vært United-spissens høye stjerne blant meksikanere som var årsaken. Les saken her.

08.45: Roberto Mancini, du husker ham, skal være interessert i å hente Robin van Persie til sitt Galatasaray. Det skriver den tyrkiske avisa Mynet.com. Så gjenstår det bare noen bittesmå problemer, da. At United vil selge og at Van Persie eventuelt vil til dem….

08.15: Inter-sjef fastslår at de ikke har vært i kontakt med United angående et kjøp av Javier Hernandez. Erick Thohir sier: – Hernandez er en god spiller, men vi vil evaluere etter sesongen…. Inter har allerede hentet kontraktsløse Nemanja Vidic fra United.

07.45: Daily Star skriver at «kilder i Spania» hevder at United vil forsøke å sikre seg Real Madrids spisstalent, Alvaro Morata. 21-åringens kontrakt med Real går ut sommeren 2015, og det er blitt sagt fra journalisthold at han kan forlate klubben i 2014. Arsenal og Juventus er også interessert. Les saken her.

07.40: United har gått i forhandlinger med Sporting Lisboa angående et kjøp av den 21 år gamle defensive midtbanespilleren, William Carvalho. Det skriver The Suns United-journalist, Neil Custis, som fastslår at Carvalho står øverst på Uniteds ønskeliste til sommeren. Real Madrid og Chelsea skal også være interessert. Saken kan leses i betalingsavisa til The Sun på nett. Daily Mail har samme sak, og hevder at Sporting verdsetter spilleren til 29 millioner pund, men at Uniteds utgangspunkt nok er fire millioner pund mindre. Les Daily Mail-saken her.

Mandag 10. mars:

22.05: Monaco-backen Layvin Kurzawa har uttalt at Manchester United er klubbens i hans hjerte. Dette gjorde 21-åringen i et intervju med beIN Sports. – Klubben i mitt hjerte? Manchester United. Det er et av mine mål å spille for dem i fremtiden, fortalte den angrepsvillige backen som har vært en av Monacos viktigste spillere den siste tiden.

22.00: Jávier Hernández har slitt med å få spilletid denne sesongen, og det ryktes at han kommer til å forsvinne til sommeren. Rubin Kazan skal ha vært nære å sikre seg meksikaneren for ti millioner euro, men nå skriver Tutto Mercato Web at Valencia er favoritter til å sikre seg meksikaneren til sommeren.

11.20: Toni Kroos pratet på Bayerns pressekonferanse mandag. Her er noe av det han sa om fremtiden, for eksempel i United. (Les mer her).

 

 

 

08.20: Celtics nederlandske U21-forsvarer Virgil van Dijk, vil spille i Premier League neste sesong skal vi tro 22-åringens agent Henk-Maarten Chin. I Manchester har både United og naborival City fulgt det nederlandske talentet nøye.

07.50: 18 år gamle Adrien Rabiot har vært på banen i 20 seriekamper for Paris St. Germain denne sesongen, men midtbanespilleren kobles nå til United. Det er L’Equipe som har saken, som også er gjengitt i Metro. United kan også ha en sjanse, da 18-åringen nå bare tjener 5.000 pund i uka. Rabiot krever 60.000 pund i uka for å skrive under på en ny kontrakt, men det vil ikke gi det franske hovedstadslaget innfri. Chelsea har tidligere vært interessert i unggutten.

Powered by Labrador CMS