Ny brasilianer på vei?

Brasilianske medier melder at den 17 år gamle forsvarsspilleren Jose Dodo vil signere for Manchester United denne sommeren. United må etter sigende ut med 50 millioner kroner for unggutten.

Jose Dodo – som for tiden spiller i brasilianske Corinthians – vil signere for United før han lånes ut til sin nåværende klubb frem til februar 2010. Deretter vil han slutte seg til de røde djevlene, og spille ved siden av landsmenn som Anderson, Possebon og Da Silva-tvillingene.

Dodo har allerede et europeisk pass grunnet sin portugisiske bakgrunn, og vil dermed lettere kunne få arbeidstillatelse i England. Selv hevder spilleren at han ser frem til å havne på Old Trafford.

– Neste år vil jeg slutte meg til Manchester Uniteds førstelag og skal spille sammen med noen av verdens beste spillere, sier Dodo ifølge Daily Telegraph.

– Jeg hadde nylig returnert fra en reise med U17-landslaget da jeg fikk beskjed om å dra til England. Alle drømmer om å få spille for et europeisk lag en dag, og det får jeg muligheten til nå.

– Siden det allerede er et par brasilianere der vil jeg nok tilpasse meg raskt. Jeg har aldri spilt med hverken Fabio, Rafael eller Anderson, men det er fint å ha dem der.

– Det gjelder også Cristiano Ronaldo ettersom han snakker portugisisk.