Bilde fra Twitter

Ryktesaker, uke 12

Agenten til Carvalho har fått omvisning på Carrington, mens James Wilson kan få sin seniordebut.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak slik at dere som elsker dem lett kan finne frem, mens de som ikke er like glade i rykter enkelt kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 23. mars:

21.05: Tidligere denne sesongen var Paul Scholes med Nicky Butt på benken da U19-laget prøvde seg i ungdommenes Champions League. Ifølge Goal.com har den tidligere midtbanespilleren nå blitt observert på Alderley Edge hotell i samtaler med Sir Alex Ferguson og David Gill. Denne gangen handler det nok ikke om et comeback, men heller en fast plass i trenerteamet. Les saken her! 

16.20: U21-lagets heteste unggutt om dagen er nok 18 år gamle James Wilson som har banket inn mål på bestilling i år. Sunday People mener nå at den talentfulle spissen kan få gjøre sin seniordebut før sesongen er omme. Det er imidlertid ikke snakk om United, men heller et nødlån til opprykksjagende Burnley. Les saken her!

16.15: David Moyes har sagt at arbeidet med å bygge et nytt lag til neste sesong allerede er i gang. Sunday People mener at manageren ønsker seg Luke Shaw og Fabio Coentrao, i tillegg til nevnte William Carvalho (se nedenfor). Sunday Express nevner imidlertid Eliaquim Mangala som Vidic-erstatter og at Paul Pogba, Arturo Vidal, Marco Reus og Toni Kroos er de andre spillerne på skottens ønskeliste. Les saken her!

09.10: William Carvalho har vært linket til United i over et års tid nå, og hans storspill i den portugisiske toppserien denne sesongen, bygger bare mer opp under ryktene. I forrige uke ble agenten hans vist rundt på Carrington, og nå melder Sunday People at United allerede skal ha en avtale på plass, og at Carvalho går til United for 37 millioner pund, allerede før VM starter i juni. Les saken her.

Lørdag 22. mars:

16.45: Da Sir Alex Ferguson ga seg stilnet ryktene rundt en mulig hjemkomst til Old Trafford for Cristiano Ronaldo, men etter Real-president Ramon Calderons siste uttalelser er det kanskje lov å håpe igjen?

– Man vet aldri, mot slutten av karrieren vil han kanskje tilbake til England og Manchester United? Han var ganske lykkelig der med fansen og klubben, og han så på Sir Alex Ferguson som en far, sier Calderon til talkSPORT. Les saken her!

16.40: Ryktene rundt Ezequiel Garay går stadig, og torsdag var visstnok United representert med speidere i Portugal da Benfica slo ut Tottenham av Europa League. Garay scoret Benficas første mål og midtstopperen var som vanlig solid med makker Luisao. Speidere fra Chelsea skal også ha vært tilstede. Les saken!

13.07: Vidic forsvinner i sommer, og Rio har sett sine beste dager. Men kan den tidligere Chelsea-stopperen Alex – som for øyeblikket spiller for Paris Saint German – være en løsning for David Moyes? Ifølge Daily Mirror, utløper brasilianerens kontrakt til sommeren, og  Moyes skal dermed være interessert i å hente ham. Les saken her.

Fredag 21. mars:

18.10: Ifølge Daily Mail har United blitt svært imponerte av Dejan Lovren. Midtstopperen spiller for Southampton, som United har sett regelmessig for å følge med på Luke Shaw. Shaws forsvarskollega Lovren, en 24 år gammel kroat, skal ifølge avisen nå bli sett på som en interessant mann.

Det må gjøres forandringer i United-forsvaret i sommer siden kaptein Nemanja Vidic er klar for Inter. I tillegg er Rio Ferdinand ventet å forlate United. Les mer.

18.05: Både United og Chelsea hadde speidere på Benfica-Tottenham i går for å se på Ezequiel Garay melder Daily Mirror. Midtstopperen scoret kampens første mål da hjemmelaget Benfica avanserte fra turneringen, og har generelt hatt en veldig god sesong. Les saken.

08.00: United skal ha fått klart svar fra Sporting Lisboa om hva som må til for å få kloa i William Carvalho. Den unge defensive midtbanespilleren er ønsket av Inter og andre engelske lag, men portugiserne vil vente med å selge til etter VM i et håp om å få mest mulig ut av avtalen. Dermed er det bare en sjanse for United (og andre), og det er å betale utkjøps-klausulen hans på 45 millioner euro, noe som blir drøyt 37 millioner pund etter dagens kurs.

Torsdag 20. mars:

21.50: Det spekuleres hyppig i om David Moyes vil hente inn en erstatter for Nemanja Vidic, som forlater klubben til sommeren. I tillegg kan det settes spørsmålstegn ved hvorvidt Rio Ferdinand tar flere sesonger, og det ligger derfor i kortene at det vil bli hentet en ny forsvarsspiller. Denne uken har allerede Matthias Ginter og Dejan Lovren blitt nevnt som mulige erstattere. Nå kobles også Lazios Stefan Radu til klubben. Det er TuttoMercato som hevder at Moyes vurderer den 27 år gamle rumeneren. Det er imidlertid verdt å nevne at Radu også kan bekle venstrebacken, så kanskje er han i så fall heller en erstatter for Patrice Evra?

20.30: Vi nevnte tidligere at broren til Xherdan Shaqiri hevdet at Manchester United var interesserte i Bayern-spilleren. Nå sier Xherdan Shaqiris agent at den tekniske kantspilleren vil lytte til et eventuelt tilbud fra United. Du kan lese mer om saken her.

15.45: Everton-manager Roberto Martinez benekter ryktene om at Manchester United skal være i «langt fremskredne» samtaler om en overgang for «toffee’enes» høyreback, Seamus Coleman (ref. gårsdagens notis kl. 14.30). Les mer her.

15.30: David Moyes jakter på Southampton-stopperen Dejan Lovren. Daily Mail skriver at den 24 år gamle kroaten vil vurdere å flytte på seg dersom United skulle formalisere sin interesse. Les mer her.

09.10: Ifølge broren til Xherdan Shaqiri skal United også være interessert i han. Liverpool er også interessert, ifølge Daily Mirror.

09.00: Har vi budt på William Carvalho? Daily Star (tro ikke på alt de skriver) skriver i alle fall at United skal ha budt 25 millioner pund for portugiseren. Samtidig skriver avisa at Paris St. Germains Edinson Cavani nå skal ha sagt nei til United. Les saken her.

08.30: Marnick Vermijls agent sier til belgisk media at spilleren trolig forlater United i sommer.

 

07.30: Javier Hernandez kobles jevnlig bort fra United, og nå skriver Daily Express at Inter har kommet langt i forhandlingene for å sikre seg ham neste sesong. Italienerne har allerede sikret seg Nemanja Vidic, og det er også blitt spekulert i at Patrice Evra er på vei dit. Forskjellen er selvsagt at Hernandez ikke står uten kontrakt til sommeren, så her må United godta et salg. Les saken her.

Ondag 19. mars:

14.50: Louis van Gaals kontrakt med det nederlandske landslaget utløper først etter sommerens Brasil-VM, men den 62 år gamle suksesstreneren er allerede på søken etter ny jobb. Nå erklærer han, ifølge The Express, at han er lysten på å vinne Premier League.
Hvor han tar veien er fortsatt usikkert, men bookmakerne holder ham som favoritt til to managerjobber – både i Tottenham og Manchester United. Les saken her.

14.30: Manchester United er i langt fremskredne samtaler med Everton om en overgang for den 25 år gamle irske landslagsbacken Seamus Coleman. Dette skriver The Mirror, og hevder at United-ledere føler seg trygge på å få i havn en avtale til £15 millioner. Les saken her.

10.20: FootballDirectNews mener å vite at David Moyes er interessert i Heerenveens offensive midtbanespiller Hakim Ziyech. 21-åringen (fyller år i dag) skal ha vist strålende form denne sesongen, og blant annet stått for åtte scoringer og like mange assists.
Ziyech, som er landslagsspiller på U21-nivå for Nederland, tiltrekker seg etter sigende også interesse fra Barcelona og Arsenal.

09.50: Blir Atletico Madrids Diego Simeone mannen som avløser David Moyes? The Guardian spekulerer i at den 43 år gamle argentinske suksesstreneren seiler opp som en ledende kandidat til managerjobben på Old Trafford – og at han vil ta navnebror Diego Costa med seg til Manchester.

08.25: Ifølge Sky Sports Italia vil Inters Piero Ausilio i kveld være tilstede på Old Trafford, først og fremst for å speide på Patrice Evra, men også for å forhøre seg om Nani. Begge spillerne har i lengre tid vært koblet til rykter rundt en overgang til Milano-klubben. Les mer her.

07.50: Samme kilde (se forrige) skriver at Sevilla har bekreftet at klubben er villig til å lytte til bud på sin 21 år gamle venstreback Alberto Moreno. I så fall kan det være godt nytt for United, som er ute etter å styrke nettopp denne posisjonen. Moreno har en utkjøpsklausul i kontrakten på €30 millioner (£25.1 mill.).  Les mer.

07.45: PeoplesPerson refererer til italienske Gianluca Di Marzio som rapporterer at Manchester City har kastet seg inn i kampen om Sporting Lisboas William Carvalho (veldig overraskende; hrm …). Les mer her.

Tirsdag 18. mars:

13.35: BBC-journalist om fremtiden til Patrice Evra.

 

13.00: The Guardian nevner at Diego Simeone (Atletioco-trener) og Diego Costa (Atletico-spiss) kan havne i United. De nevner imidlertid ingenting om kilder, og den eneste grunnen til at dette tas med her er fordi The Guardian i det hele tatt har tatt seg bryet med å nevne det, men uten gode kilder kan dere nok ta dette som lett underholdning.

09.00: Kan vi igjen få oppleve å se en Schmeichel mellom stengene på Old Trafford? Mads Frederiksen, Kasper Schmeichels agent, har ifølge MUFCLatest bekreftet at Manchester United er en av flere klubber som har vist interesse for den 27 år gamle danske landslagskeeperen.
Schmeichels kontrakt sin nåværende klubb, Leicester, utløper til sommeren. Les mer her.

08.30: Ifølge ESPN skal United nå ha kontaktet den nederlandske landslagstreneren Louis van Gaal:

 

Mandag 17. mars:

17.05: Asmir Begovic har uttalt seg til Sky Sports:

08.30: William Carvalho storspilte for Sporting Lisboa mot Porto søndag kveld, og ansvarlig redaktør var imponert. United var selvsagt også til stede på kampen.

07.30: United har speidet på Freiburgs Matthias Ginter, den nye stjerne-midtstopperen i tysk fotball, i lang tid, men nå har også Arsenal begynte å følge ham. Ifølge Daily Mirror har også Arsene Wenger sterke bånd til Freiburg – noe som kan telle i London-klubbens favør. 20 år gamle Ginter er verdsatt til åtte millioner pund.

Powered by Labrador CMS