Kostet dyrt

VIDEO Manchester United slikker sårene etter at flere av spillerne, deriblant Anderson (bildet), pådro seg skader under tirsdagens semifinale mot Derby.

Publisert Sist oppdatert

Det hele startet med Rafael Da Silva, som måtte forlate banen med en strekk like før pause. Deretter fikk Jonny Evans problemer med ankelen på verst tenkelige tidspunkt. Det skjedde like etter at debutant James Chester var kommet inn som tredje og siste innbytter halvveis ut i 2. omgang. Dermed fullførte Evans kampen med tydelige smerter. Like før slutt ruslet så Nani skadet av gressteppet, og som om ikke det var nok, måtte Anderson bæres ut på båre etter kampslutt.

"Han må til røntgenundersøkelse," sa Sir Alex om brasilianeren etterpå. "Han er skadet, men vi vet ikke nøyaktig hva det er før han har blitt undersøkt," forklarte han til Sky Sports.

"Jonny Evans pådro seg en smell i den samme ankelen som har plaget ham i noen uker. Forhåpentligvis vil han være klar igjen om en ukes tid. Rafael vil bli ute i noen uker med en strekk bak i låret.

"Vi pådro oss noen skader, så slik sett ble det en dårlig kveld for oss," konstaterte Ferguson, som imidlertid kunne trøste seg med at det i det minste gikk veien rent resultatmessig:

"Joda, vi er i finalen og bør glede oss over det," sa han; skuffet over alle skadene, men selvsagt godt fornøyd med det sportslige utbyttet av kampen.

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports.

Powered by Labrador CMS