– Det er fortsatt to måneder til

Denis Irwin var United representant under mandagens Champions League-trekning. Her er hans – og PSG-manager Thomas Tuchels – reaksjoner.

Publisert Sist oppdatert

– Med det laget de har i øyeblikket, er dette en veldig interessant trekning for oss, sa den gamle backen til BT Sports [via MEN] og Sky Sports.

– De har et førsteklasses lag, det har vi sett, med massevis av angrepstalent, fortsatte han, og listet opp Neymar, Kylian Mbappe, tidligere United-spiller Ángel Di María og Edinson Cavani.

LES OGSÅ: United mot PSG!

At United står overfor en formidabel oppgave er helt sikkert, men Irwin minnet ganske riktig om at det fortsatt er to måneder igjen til klubbene møtes på Old Trafford den 12. februar.

– Forhåpentligvis har vi klart å finne formen innen den tid. Og husk på at vi har mye erfaring [fra den type oppgjør].

– Vi har en manager som har masser av erfaring med å vinne både denne og andre turneringer, og forhåpentligvis blir det tellende for oss.

– Det ville blitt tøft uansett hvem vi hadde trukket, men vi er fortsatt et lag som er vanskelig å slå. Hvis vi spiller to gode kamper mot dem, hvem vet? Jeg gleder meg i alle fall.

– Den siste måneden har imidlertid vært vanskelig for oss, så [før vi kommer dit hen] må vi nå konsentrere oss om Premier League og FA-cupen i januar.

PSG-manager Thomas Tuchel.
PSG-manager Thomas Tuchel.

Tuchel: – Supervanskelig på Old Trafford

Også PSG-manager Thomas Tuchel har uttalt seg om trekningen, og minnet om at United har mye erfaring fra slike oppgjør.

– De har vunnet turneringen flere ganger, og det er bestandig supervanskelig å møte dem på Old Trafford. Det blir en tøff oppgave og en stor utfordring for oss. Hadde jeg vært nøytral ville jeg ha sett kampen på tv!

– Det samme gjelder for José Mourinho, for han har også stor erfaring i denne turneringen. Vi må vise dem respekt, men samtidig har vi tro på egne evner. Jeg er overbevist om at vi kan beseire dem.

Powered by Labrador CMS