Ryktesaker, uke 14

Oppdatert 21:30: Er denne tyskeren verdt 35 millioner pund?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i en enkelt sak, slik at alle som elsker dem enkelt kan finne frem, mens alle andre lett kan styre unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 7. april:

15:00: Vasco da Gamas 24 år gamle forsvarsspiller, Dédé, er ønsket av United og Liverpool og klubbens direktør har tidligere uttalt at et salg kan være nødvendig i sommer. Spillerens agent, Guilliano Aranda, har samtidig sagt til Tutto Mercato Web at det er interesse fra Liverpool, men at ingen samtaler har funnet sted. Milan skal også lure i kulissene med et bud. Hvem vet? Kanskje får vi både en Bébé og en Dédé på banen for United neste sesong?

21:00: I sommer hentet United Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund og nå går det nye rykter om at Ferguson vil hente Mario Götze fra samme klubb for å styrke en midtbane mange mener trenger forsterkninger. Den 20 år gamle playmakeren har i år spilt 26 kamper i Bundesliga og står med åtte mål og seks assists. Ifølge caughtoffside.com, ligger prisen på 35 millioner pund.

21.30: Det har vært en turbulent sesong for Nani som har slitt med lite spilletid og variable prestasjoner. Ryktene har vært mange rundt portugiseren og nå mener Daily Mirror å vite at kampen mot Chelsea fikk Sir Alex Ferguson til å bestemme seg for å selge vingen i sommerens overgangsvindu.

Fredag 5. april:

19.05: Nå ser David de Geas storspill ut til å ha smeltet engelsk presse en gang for alle. Asmir Begovic har i lang tid blitt aet til United som spanjolens erstatter, men Mirror melder nå at Sir Alex ikke lenger tviler på 22-åringens ferdigheter – og dermed er en Begovic satt på vent – i alle fall inntil videre.

12.00: Saleh Gomaa er navnet på Egypts mest spennende unggutt. 19-åringen spilte i OL for Egypt i fjor sommer, og ble nylig kåret til beste spiller i det afrikanske U20-mesterskapet, som Egypt vant, etter seier mot Ghana i finalen. Nå rapporterer nettstedet Calciomercato at United og Fiorentina jager unggutten som til daglig spiller for ENPPI i Egypt. Gomaa står også med 7 A-landskamper for Egypt.

10.50: Nettstedet HitcSport skriver at United og Arsenal er de to mest seriøse interessentene til Crystal Palace-talentet Jonathan Williams. 19-åringen blir regnet som den neste store fra Palace’ ungdomsavdeling, og har spilt en masse kamper i Championship denne sesongen. Han er en sentral midtbanespiller med et steg som likner litt på Jack Wilshere, det vil si at han har evnen til å gå på offensive løp med ball og passere motspillere samtidig. Så er spørsmålet om Uniteds kjøp av Wilfried Zaha kan gjøre at de vinner frem ved en eventuell budkrig.

Tirsdag 2. april:

12.30 Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi bekrefter overfor Sky Sports at den nyrike klubben er interessert i å hente Wayne Rooney til den franske hovedstaden. Men, selv om Al-Khelaifi innrømmer å ha United-stjernen på radaren, legger han til at det (ennå) ikke har blitt gjort noen fremstøt mot 27-åringen: – Han er en stor spiller, en av de beste angrepsspillerne i verden. Alle er nok interessert i ham. Men jeg kan fastslå at vi ikke har vært i kontakt med ham, sier den 40 år gamle quatareren.11.30 Uniteds Wigan-utlånte angriper, Angelo Henriquez, vil ifølge Daily Mirror be Sir Alex om å bli sendt på et nytt utlån fra sommeren av. Den (fortsatt) 18 år gamle chileneren har fått lite spilletid etter at han i begynnelsen av januar ble sendt til DW Stadium, og føler at dette har kostet ham en plass på landslaget. Ifølge kilden er Henriquez lysten på å tilbringe en sesong i La Liga eller i Championship.08.00 For en måneds tid siden dukket Galatasaray-spiss Burak Yilmaz‘ navn opp i forbindelse med angivelig interesse fra Manchester United. Og nå er tyrkeren tilbake, deriblant i TheHardTackle. 27-åringen, som i høst satte inn kampens eneste mål da United ble senket i Istanbul, er toppscorer i årets Champions League sammen med Cristiano Ronaldo. Begge spillerne står med åtte mål før kvartfinalene. Men, Yilmaz kan i tillegg skryte av å ha blitt kåret til turneringens bestemann i gruppespillet.
Powered by Labrador CMS