– Ingen grunn til at jeg ikke kan stå VM i 2022

Dean Henderson er full av selvtillit.

Publisert Sist oppdatert

Forrige sesong var han den beste keeperen i League One, på utlån i Shrewsbury.

Denne sesongen ønsker 21 år gamle Dean Henderson å ta nye steg på veien mot stjernehimmelen, på utlån hos Sheffield United i Championship.

Målet er også klart nok – å gjøre som Jordan Pickford gjorde det – altså kjempe seg inn på Englands A-landslag i løpet av de neste årene.

 – Utlånet her (Sheffield United) vil hjelpe meg mye på veien. Det er en større scene foran større publikum. Profilen min øker – noe som forhåpentligvis gir meg min første sjanse på A-landslaget etter hvert, sier han – og tenker på Angus Gunn som fikk sjansen selv om han spilte i Championship forrige sesong.

 På sikt er det fast plass på England og VM-spill i Qatar i 2022 som står på lista.

 – Jeg er ikke dum.Jeg vet at han (Pickford) har fått flere kamper nå og hadde et godt VM, men om fire år er det ingen grunn til at jeg ikke kan utfordre ham om keeperplassen de neste 10-15 årene – med minde kvaliteter og selvtillit, sier. Henderson i et intervju med Daily Mirror.

Det er vel første gang jeg sier dette offentlig, men det er helt uproblematisk fordi jeg tror at jeg faktisk kommer til å klare å få til dette, sier han.

– Jeg tror genuint på at jeg kan bli både Englands og Manchester Uniteds førstekeeper.

 Les hele intervjuet hos Mirror her.

Powered by Labrador CMS