Tapte mot erkerivalen

DE UTLÅNTE: Henderson holdt nullen mot Premier League-motstand.

Publisert Sist oppdatert

Her er oversikten over hvordan de utlånte har gjort det denne helgen.

Lørdag 6. januar:

Northampton Town 3-1 Southend United

Regan Poole startet igjen da Northampton tok tre svært viktige poeng i nedrykksstriden på nivå tre. Enkelte signeringer gjør at Cobblers har fått fornyet tro på fornyet kontrakt, og en 3-1-seier mot Southend er slik sett en god start.

Poole spilte hele kampen.

Lokalavisa kom ikke med noen spillerbørs denne gangen, i alle fall ikke som er tilgjengelig på nett, men Poole får ros fra supporterne på Northampton-forumet The Hotel End. En bruker skriver:

– Defensivt var Poole fantastisk i dag. Han vant mye i lufta mot høyere spillere, og hadde en god miks mellom å dunke ballen fremover og å prøve å spille seg ut.

Valencia 2-1 Girona

Andreas Pereira startet igjen for Valencia, og ble værende på banen til han ble byttet ut i det 82. minutt.

Pereira fikk et gult kort i den første omgangen.

Han var ikke involvert i noen av Valencia-målene, men var en av to Valencia-spillere som ble veldig lett lurt unna før Girona tok ledelsen.

Søndag 7. januar:

Newport County 2-1 Leeds United

For en gangs skyld ble det spilletid på Cameron Borthwick-Jackson. Han startet nemlig for Leeds i cupkampen på Rodney Parade mot Newport.

Det ble med en times spill før han ble byttet ut, mens Leeds ledet 1-0.

Det var tydeligvis ikke lurt. Newport snudde kampen etter at Borthwick-Jackson ble borte fra Leeds-forsvaret. Leeds er dermed ute av FA-cupen.

Borthwick-Jackson fikk karakteren av Yorkshire Post. De skriver at han ikke overlappet nok, og slet litt defensivt, og at han med dette ikke tok sjansen sin.

Shrewsbury Town 0-0 West Ham United

At Dean Henderson var i Shrewsburys startoppstilling her, ble møtt med jubel av fansen. Både fordi det gjør han mindre attraktiv for andre klubber som eventuelt skulle ønske å låne ham, om United ville sende han opp en divisjon, men også selvsagt fordi økte sjansen for et godt Shrewsbury-resultat betraktelig.

Det var oppmerksomhet mot keeperene siden tidligere Shrewsbury-spiller Joe Hart stod i mål for West Ham, og det ble passende nok 0-0 og omkamp for Henderson & co mot David Moyes’ West Ham.

Henderson hadde få problemer med Javier Hernández & co, og trengte ikke å ta frem sitt aller beste, men virket trygg og god i sola i Shropshire.

Mandag 8. januar:

Brighton & Hove Albion 2-1 Crystal Palace

Timothy Fosu-Mensah spilte hele kampen da Crystal Palace tapte mot erkerival Brighton på Falmer Stadium.

Fosu-Mensah hadde en varierende førsteomgang, men så meget god ut i den andre, og var også farlig frempå offensivt rett før slutt, uten at det ble et viktig utligningsmål på nederlenderen.

Ellers:

  • Sam Johnstone var ikke med for Aston Villa da de gikk på et 1-3-tap hjemme mot Peterborough i FA-cupen. Johnstone har blitt koblet til en permanent overgang til både Villa og andre klubber.
  • Devonte Redmond har returnert fra Scunthorpe, noe vi skrev mer om her.
  • Det er fortsatt vinterpause i Nederland, og Matty Willock har derfor ikke spilt. Fredag 19. januar er neste kampdato for Utrecht.
Powered by Labrador CMS