Landslagsoppdrag også for U-spillere

Regan Poole (bildet) er en av i alt ti United-ungdommer som er blitt innkalt til sine respektive landslag denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag publiserte vi en oversikt som viste oss at 14 United-spillere var blitt tatt ut til å representere sine respektive A-landslag denne og kommende uke. Senere, på kvelden, kom så meldingen om at Marouane Fellaini har blitt sendt hjem fra Belgia grunnet en skade i leggen. Dermed er landslagskontingenten altså blitt redusert til 13.

I tillegg til disse har nesten et helt lag med ungdomsspillere – hele fire av dem faktisk målvakter – blitt tatt ut til landskamper på U17-, U18-, U19-, U20- og U21-nivå.

Canada U20 (Doughty)

Det har blitt lite spilletid på en skadeplaget Josh Doughty etter overgangen fra amerikanske Real Salt Lake for temmelig nøyaktig to år siden.
Nå kan han imidlertid få sjansen til å vise hva han kan i to treningskamper mot Honduras.

England U20 (Henderson, Tuanzebe)

Den Grimsby-utlånte keeperen Dean Henderson og midstopper Axel Tuanzebe er begge i troppen som har dratt til Sør-Korea for å delta i Continental Cup. Der venter det kamper mot Nigeria, Iran og vertsnasjonen.

England U19 (Williams)

Lynraske Ro-Shaun Williams er i troppen som skal spille EM-kvalifiseringskamper i Wales. Kanskje blir det også U19-debut på den unge forsvarsspilleren?
Luxembourg står på menyen torsdag, Wales på lørdag og Hellas på tirsdag. Samtlige kamper starter klokken 17 lokal tid (18.00).

Manchester United v Hull City: FA Youth Cup
RO-SHAUN WILLIAMS – håper på debut for Englands U19-landslag

England U18 (Tanner)

George Tanner har spilt fast på Kieran McKennas lag denne høsten, og gjort det så bra at han også har blitt lagt merke til av Englands U18-sjef.
Forhåpentligvis får den unge backen også prøve seg som landslagsspiller i løpet av ukens treningskamper mot Polen (torsdag kl. 20.00) og/eller mot Frankrike på mandag. Begge kampene starter klokken 19 (20.00).

Irland U21 (O’Hara)

Den unge keeperen Kieran O’Hara har to kamper for Uniteds U23-lag denne høsten, men til tross for at han har vært i troppen tidligere har han aldri før fått forsøke seg for det irske U21-landslaget.
Kanskje får den 20 år gamle Manchester-gutten sjansen under treningskampene mot Tsjekkia og/eller Slovakia i spanske La Manga? Kampene spilles  henholdsvis lørdag klokken 18.30 og tirsdag klokken 14.00.

Nederland U19 (Chong)

Tahith Chong har virkelig vist seg frem i U18-trøyen etter sommerens overgang fra Ajax-akademiet. Nå er han med i den nederlandske troppen som skal spille tre treningskamper i Georgia. Foruten vertslandet, skal de oransje også opp mot Frankrike og Spania.

Portugal U21 (Pereira)

Så har vi keeperen som er på et sesonglangt utlån til Belenenses i hjemlandet Portugal. Joel Pereira kan få muligheten til å sementere en plass i det portugisiske buret gjennom treningskamper mot Tsjekkia og Nederland.

joelpereira (650 x 358)
JOEL PEREIRA – får han tillit mellom de portugisiske stengene?

Slovakia U17 (Fojticek)

Her har vi nok en keeper. Alex Fojticek har spilt tre kamper for Uniteds U18-lag denne høsten. Nå får han kanskje sjansen når Slovakia skal møte Ungarn til to treningskamper.

Wales U19 (Poole)

Sist, men slett ikke minst, har vi den 18 år gamle stopperen Regan Poole. Han har tidligere vært involvert med walisernes U21-landslag, men siden de har spillefri denne måneden har har isteden blitt inkludert i U19-troppen som skal spille tre EM-kvalifiseringskamper på hjemmebane. Der skal dragene opp mot Hellas på torsdag, England på lørdag og Luxembourg på tirsdag.

Powered by Labrador CMS