Spilletid for flere av våre

Flere av våre U-landslagsspillere har vært i aksjon, med Henderson (bildet) og Tuanzebes 8-1-seier (!) som et foreløpig høydepunkt.

Publisert Sist oppdatert

denne saken finner du en full oversikt over hvilke spillere fra akademiet som spiller ungdomslandskamper i denne landslagspausen, og flere har nå vært i aksjon.

England U20:

Englands U20-lag deltar for tiden i Continental Cup i Sør-Korea, og har til nå spilt to kamper. Onsdag startet både Dean Henderson (bildet øverst i saken) og Axel Tuanzebe i 8-1-storseieren mot Nigeria, før det ble gjort mange forandringer til kampen mot vertsnasjonen mindre enn 24 timer senere. Målvakt Henderson var med igjen, mens Tuanzebe ikke var en del av England-laget som tapte 1-2 etter å ha tatt ledelsen først.

GettyImages-585754552_Fotor_Fotor
FORSKJELLEN PÅ BRAKSEIER OG KNEPENT TAP: Axel Tuanzebe.

England U19:

Ro-Shaun Williams spilte hele kampen da Englands U19-lag vant 2-0 over Luxembourg i kvalifiseringskampen til neste års U19-EM. Dette var Williams’ første kamp for U19-laget, og han skal etter rapportene ha gjort det bra – selv om det jo må påpekes at motstanden nok ikke var all verden. Nye kamper venter lørdag (Wales) og tirsdag (Hellas) for Williams & co.

Wales U19:

I samme EM-kvalifiseringsgruppe tapte Wales sin første kamp mot Hellas. Regan Poole spilte hele kampen, men klarte ikke å forhindre 0-2-tapet. Poole headet like over med få minutter igjen, og kunne skapt spenning igjen, men nå blir heller lørdagens kamp mot England ekstra viktig.

reganpoole
HAR DEBUTERT: Regan Poole har allerede debutert for Uniteds A-lag, da han kom inn helt på slutten av hjemmekampen mot Midtjylland i fjorårets Europa League.

Nederland U19:

Tahith Chong og Nederland spilte fredag morgen en U19-treningskamp mot Spania i Georgia, og det endte med tap 1-2. Chong kom innpå i det 82. minutt, kort tid etter at Spania hadde utlignet, og spilte venstrekant i sluttminuttene av oppgjøret. Han var ikke involvert i straffesparket som sikret Spania seieren.

Det er verdt å nevne at Chong fortsatt ikke har fylt 17 år. 4. desember gjør han det.

chong
HÅRFINT TAP: Tahith Chong, her fra Feyenoord-tiden.

 

England U18:

George Tanner var ubenyttet innbytter da U18-landslaget torsdag vant 2-0 mot Polen. Mandag kveld er det nok en treningskamp, denne gang mot Frankrike, og kanskje blir det spilletid for Tanner der.

Powered by Labrador CMS