Det er «deadline day» – igjen

Hva kan skje denne mandagen?

Publisert Sist oppdatert

Deadline day for de to øverste divisjonene i England har vært for lengst, men det er 2. september som gjelder i år for de fleste andre relevante ligaer.

En kjapp titt på kalenderen forteller oss at det er i dag.

Dermed kan det i løpet av dagen forsvinne ut noen spillere, både på permanente avtaler eller på lån.

Permanente avtaler?

Det er vel ikke så spesielt sannsynlig med så mange avtaler, men Matteo Darmian har allerede signert for Parma, i god tid før det italienske overgangsvinduet stenger (20.00 skandinavisk tid).

Marcos Rojo har tidligere blitt koblet til en overgang bort fra klubben, men det har ikke skjedd ennå. Akkurat nå ser det ikke så veldig sannsynlig ut på grunn av både skadesituasjon (Shaw/Dalot) og generell dekning i forsvaret, men hvem vet hvis det kommer et veldig godt tilbud? At ikke Darmian-overgangen veltet, betyr etter alt å dømme også at Rojo kommer til å bli værende.

At større profiler som Paul Pogba eller David de Gea skal forsvinne ut, virker svært lite realistisk.

Vinduene for både La Liga og Ligue 1 stenger for øvrig midnatt (skandinavisk tid).

BLIR: Ingenting tyder på at David de Gea forsvinner – i alle fall ikke ennå.
BLIR: Ingenting tyder på at David de Gea forsvinner – i alle fall ikke ennå.

Flere utlån?

Vi har allerede en del spillere utlånt, men det er slettes ikke utenkelig at flere kan forsvinne ut på lån heller.

18.00 går fristen ut for å registrere spillere for klubbene i League One og League Two (Bundesliga har samme frist), mens skotske klubber (et marked som United har brukt en del i det siste, selv om det kanskje også hadde litt med Ricky Sbragia å gjøre) har frem til midnatt britisk tid, altså 01.00 natt til tirsdag skandinavisk tid.

Det er nok ikke særlig aktuelt for de mest profilerte talentene – for dem ville uansett League One/Two ikke vært optimalt – men noen spillere kan sikkert ha godt av et utlån til det nivået. Dylan Levitt? Lee O’Connor? Vi får se, vi får se.

Ex-reds på flyttefot

Det er ellers flere tidligere United-spillere som skifter klubb nå.

Javier Hernández er allerede klar for Sevilla, og meksikaneren forlater dermed West Ham noen uker før de får besøk av Manchester United.

Henrikh Mkhitaryan er veldig nær å bli Roma-spiller, mens Radamel Falcao ser ut til å bli Galatasaray-spiller. Roma og Galatasaray har bekreftet at spillerne er på vei inn.

Powered by Labrador CMS