Blandet for de utlånte

Robbie Brady (i midten) scorer for Hull i lørdagens hjemmekamp mot Ipswich Town.

Publisert Sist oppdatert

Syv av Uniteds utlånte spillere var i aksjon for sine respektive klubber under lørdagens ligarunde i England. Det gikk – som vanlig – bra for noen og mindre bra for andre.

Hull 2-2 Ipswich

Robert Brady innledet scoringene på KC Stadium da han etter 17 minutters spill banket ballen forbi Ipswich-keeper David Forde. Den tidligere Lillestrøm-spilleren Robert Koren øket ledelsen til 2-0 ni minutter etter sidebytte, og på det tidspunktet trodde nok de fleste på tre poeng til «tigrene».Men så slo Ipswich tilbake med to raske scoringer av Grant Leadbitter, og da hjalp det ikke Hull en gang å sende Joshua King utpå åtte minutter før slutt.

Derby 1-2 Watford

For to uker siden opplevde Tomasz Kuszczak en marerittdebut mellom Watford-stengene. Siden 0-3-nederlaget for Southampton har det imidlertid gått mye bedre, både for PiG og laget hans. Lørdag ettermiddag sto den snart 30 år gamle polakken (fyller år den 20. mars) igjen som den store helten etter en kjemperedning på overtid, Dermed kunne «vepsene» returnere til Vicarage Road med alle poengene i bagasjen.

Bolton 2-1 QPR

Så ble det verken spilletid eller plass på benken for på Federico Macheda denne gangen heller. Italieneren, som ble hentet til Loftus Road av klubbens forrige manager, Neil Warnock, ser ikke ut til å bli levnet en sjanse av etterfølgeren, Mark Hughes.Med dette nederlaget havnet London-klubben under den beryktede streken.

Nottingham 3-1 Millwall

«Skogvokterne» har slitt tungt i bunnen av Championship-tabellen, men sikret seg en viktig seier mot gjestene fra London-dokkene, og kan dermed puste litt lettere. Scott Wootton satt på benken gjennom mesteparten av oppgjøret, men fikk omsider slippe til idet det gjensto ett minutt av ordinær tid.20-åringen har gjort sakene sine bra på City Ground, og har vært involvert i samtlige av Forests syv kamper siden overgangen – fem fra start og to fra benken.

Coventry 1-1 Birmingham

Oliver Norwood (i lyseblått på bildet til høyre) spilte samtlige minutter på Coventrys midtbane, hvor han ser ut til å ha skaffet seg fast plass. Den nordirske landslagsspilleren gjorde igjen en solid innsats, men skulle nok ønsket at skruballen fra distanse hadde truffet ti centimeter lavere. i så fall ville det blitt tre, og ikke bare ett poeng på «the Sky Blues». Isteden måtte Norwood se sitt gode forsøk smelle i tverrliggeren.

Oldham 1-2 Yeovil

Hjemmelaget Oldham befinner seg i ingenmannsland, midt på League One-tabellen. De hadde muligheten til å legge gjestene fra Yeovil seks poeng bak seg, men med dette nederlaget har de isteden fått dem helt opp på siden. Selv ikke Reece Brown, som var på banen i 69 minutter, klarte å hindre det. Wes’ lillebror var sågar sterkt medvirkende til baklengsmål nummer én. I et uoppmerksomt øyeblikk mistet han ballen på midtbanen, og tre sekunder senere sto det 0-1 på lystavlen.

Morecambe – Hereford 0-1

Heller ikke Sean McGinty fikk anledning til å juble denne lørdagen. 18-åringen fra Maidstone var på plass fra start, men ble skadet og dukket ikke opp til 2. omgang.

P.S.:

John Cofies Royal Antwerp skal ikke i aksjon før søndag.

Powered by Labrador CMS