Braktap for Poole

DE UTLÅNTE: Fryktelig dag for Regan Pooles Northampton.

Publisert Sist oppdatert

Siden det er landslagspause er det ikke så mange utlånte som er i aksjon. Shrewsbury, Scunthorpe og Northampton (som alle har United-spillere i stallen) spilte, men bare én av våre spilte.

Shrewsbury måtte klare seg uten Dean Henderson mot Walsall (spilte 1-1) siden Henderson var med U21-landslaget. Henderson fikk ikke spille fredag, da Angus Gunn (som for øvrig er sønn av Bryan Gunn, som Sir Alex Ferguson brukte som barnevakt ved flere anledninger mens han var Aberdeen-manager) fikk jobben i England-buret.

Devonte Redmond fikk heller ikke spilletid da Scunthorpe tapte hjemme mot Wigan. Redmond får kun spille i den lite prestisjetunge EFL Trophy for tida.

VRAKET IGJEN: Devonte Redmond.
VRAKET IGJEN: Devonte Redmond.

Fra Wales-seier til braktap

For Regan Poole har det derimot vært travle dager. Han var en del av Wales’ U21-landslag som vant en oppskriftsmessig 3-1-seier i Liechtenstein, og sannelig dukket han også opp på Sixfields i Northampton to dager etterpå.

Han startet på benken, kanskje ikke så unaturlig etter å ha spilt 90 minutter to dager før, men kom på allerede noen minutter før pause på stillingen 0-1.

Det gikk ikke så bra. Northampton raknet, og tapte til slutt 0-6 mot Bristol Rovers. Poole skal ikke ha vært verstemann, han blir av Northampton Chronicle belønnet med karakteren 5, mens to forsvarskolleger får 4 – men uansett neppe en dag Poole vil huske med noe særlig glede.

POOLE: Her fra en annen kamp for Northampton.
POOLE: Her fra en annen kamp for Northampton.

 

Powered by Labrador CMS