Tap i opprykksfinalen

Bittert tap på Wembley.

Publisert Sist oppdatert

Regan Poole har hatt en strålende vårsesong etter å ha blitt lånt ut til Newport, men i det 119. minutt av andre ekstraomgang ble Newport-hjertene knust – da scoret Tranmere det avgjørende målet som hindret straffesparkkonkurranse i opprykksfinalen på Wembley.

Connor Jennings kom seg inn mellom Poole og en forsvarskollega da han avgjorde kampen, og det ser ikke ut til at det er Poole som skal ha skylda for det som skjedde. Han spilte igjen en ganske god kamp i et Newport-forsvar som forsvarte seg tappert etter å ha blitt redusert til ti mann.

Poole fikk for øvrig et gult kort i den andre ekstraomgangen på Wembley. 

Newport slo Mansfield i semifinalen etter å ha kjempet seg inn i play-off etter en sterk vårsesong der et velfungerende forsvar har vært hovedoppskriften til suksess, men det ble altså tap i finalen.

Poole er i utgangspunktet ventet å bli frigitt av Manchester United etter sesongen, dette ifølge både lokalavisa og Daily Mail, og han vil i så fall ende på én A-lagskamp for Manchester United.

Mandag spilles enda en opprykksfinale med en United-spiller involvert. Da spiller Axel Tuanzebes Aston Villa mot Derby County på Wembley.

A-LAGSDEBUTEN: Mot Midtjylland i 2016 – en kamp hvor en viss Marcus Rashford gjorde seg noe mer bemerket.
A-LAGSDEBUTEN: Mot Midtjylland i 2016 – en kamp hvor en viss Marcus Rashford gjorde seg noe mer bemerket.
Powered by Labrador CMS