Straffehelt i ligacupen

DE UTLÅNTE: Kieran O’Hara slo til med tre strafferedninger i straffekonkurransen som sendte Macclesfield til tredje runde.

Publisert Sist oppdatert

To av våre spillere var i aksjon i ligacupen tirsdag kveld.

Den ene ble straffehelt, mens den andre neppe er spesielt fornøyd med det laget viste.

Burton Albion 1–0 Aston Villa

Axel Tuanzebe startet for sjette gang på rad for Aston Villa da Villa besøkte Burton Albion i ligacupens andre runde.

For en gangs skyld var det heller ikke som høyreback – men det var heller ikke som midtstopper, og Villa-supporterne ristet kollektivt på hodet over det valget fra ex-red Steve Bruce, siden det nok en gang var en spiller med lite stoppererfaring som tok en av stopperplassene. Tuanzebe ble heller plassert som defensiv midtbane.

I det 69. minutt ble Tuanzebe flyttet bakover igjen på stopperplass, men skaden var allerede skjedd, og Villa klarte utrolig nok ikke å utligne i sluttminuttene. Adomah bommet på straffespark, og satte så returen over fra kort hold. Villa er dermed ute, og Steve Bruce er under press.

Walsall 3–3 Macclesfield Town

Kieran O’Hara fikk igjen sjansen fra start for Macclesfield, da de gjestet Bescot Stadium i Walsall.

Det ble en målrik kamp, uten at det var O’Haras feil. Han gjorde tvert imot sitt for å hindre mål.

Walsall fikk et straffespark i løpet av kampen som O’Hara reddet – dessverre scoret Saddlers på returen.

Det endte med straffesparkkonkurranse etter en sen Silkmen-utligning, og der ble vår mann den store helten med tre redninger – og det skal ikke ha vært dårlige redninger heller! Macclesfield er dermed klare for tredje runde i ligacupen. Kanskje får de en skikkelig storfisk – og dermed gode penger – i torsdagens trekning…?

I går ble for øvrig O’Hara tatt ut på A-landslaget:

Andre:

  • Sheffield United røk ut av den første runden av ligacupen – uten Dean Henderson – og dermed var spilletid i kveld uansett ikke aktuelt for Henderson. Det samme gjaldt også Scunthorpe og Cameron Borthwick-Jackson, som nå for øvrig har fått Stuart McCall som ny manager.
  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Fulham-troppen som møtte Exeter. Etter godt spill sist fikk nederlenderen hvile. Fulham vant 2-0 likevel.
  • Det var ingen av de aktuelle lagene utenfor England som var i aksjon, så dermed hadde James WilsonMatty WillockDemetri Mitchell og Joel Castro Pereira fri.
Powered by Labrador CMS