Kryper sakte opp mot trygg grunn

To United-spillere har vært i aksjon denne helga.

Publisert Sist oppdatert

På grunn av blant annet landslagspausen har få av våre utlånte vært i aksjon denne helga, men to av våre har i alle fall vært på banen.

Crawley Town 0-3 Lincoln City

Crawley tapte 0-3 da de fikk besøk av ligaleder Lincoln City hjemme på Broadfield Stadium.

Matty Willock startet kampen for Crawley, men ble byttet ut på stillingen 0-2 i det 80. minutt.

Det ser ut til at de fleste Crawley-spillerne, inkludert Willock, slet mot et Lincoln-lag som var flinke til å spille motstanderen dårlig.

Macclesfield Town 2-2 Stevenage

Kieran O’Hara og Macclesfield har sett ut til å være på vei mot nedrykk mesteparten av sesongen, men akkurat nå ser det kanskje vel så sannsynlig ut at det blir Yeovil Town og Notts County som rykker ned i non-league.

Etter 2-2 hjemme mot Stevenage – i en kamp der Macclesfield reddet poeng rett før slutt – er Silkmen fortsatt under streken, men de er i vesentlig bedre form enn Yeovil, som er i nærmest fritt fall. Nå er det bare to poeng opp, og O’Hara & co har i tillegg spilt én kamp mindre. Notts County, som har spilt samme antall kamper som Yeovil, har ett poeng mindre enn Macclesfield.

Macclesfield har etter nyttår tatt bittelitt (to poeng) innpå Yeovil til tross for at de har spilt tre kamper færre enn laget fra hanskebyen.

I denne kampen skal O’Hara ha gjort en bra redning på stillingen 1-2, uten at det ser ut til at han briljerte. Kanskje vil likevel den redningen vise seg å være ekstremt viktig ved sesongslutt? I neste kamp skal Macclesfield besøke serieleder Lincoln City – det blir beintøft, og det kan også kampen om å unngå nedrykk bli.

PS! Yeovil sparket søndag manager Darren Way. Det kan også få konsekvenser for nedrykkskampen.

Andre:

  • Fulham (Fosu-Mensah), Aston Villa (Tuanzebe), Sheffield United (Henderson), Newport (Poole), Oldham (Dearnley), Aberdeen (Wilson) og Kortrijk (Pereira) var ikke i aksjon denne helga.
  • Cameron Borthwick-Jackson har vært ute med skade en stund, men var tilbake som ubenyttet reserve i lørdagens Scunthorpe-bortetap mot Rochdale. Ethan Hamilton var ubenyttet reserve for hjemmelaget, som med seieren på Spotland har forbedret sjansene sine for å overleve. Begge disse lagene er involverte i en utrolig spennende nedrykkskamp på nivå tre. Scunthorpe sparket manager Stuart McCall søndag ettermiddag, og dermed er det den midlertidige manageren Andy Dawson som avgjør mengden spilletid for Borthwick-Jackson fremover.
  • Callum Whelan var nok en gang ikke involvert i det hele tatt for Port Vale. Han ble signert (på deadline day) noen dager før Valiants skiftet manager, og det har åpenbart ikke slått heldig ut for ham.
  • Tom Sang har heller ikke spilt mye for AFC Fylde, men var i det minste på benken da laget sikret seg en finaleplass i FA Trophy ved å slå Stockport County.
Powered by Labrador CMS