– Poole så fantastisk ut

To av våre utlånte har vært i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

United fikk et noe skuffende 2-2-resultat mot Burnley. Her kan dere lese om hvordan det gikk med våre utlånte samme kveld.

Newport County 0-0 Port Vale

Regan Poole har ikke hatt de beste sesongene, men kanskje var det returen tilbake til gamleklubben han trengte? Han har hatt en fin start på utlånet i Newport: først holdt de nullen i 1-0-seieren mot Exeter, så klarte Exiles å sikre seg omkamp i FA-cupen etter sterke 1-1 borte mot Middlesbrough og nå holdt Poole & co nullen igjen – men vinnermålet manglet.

Stephen Paul Howell, som jobber for et sportsprogram på lokalradioen i Newport, skriver på Twitter at Poole så fantastisk ut.

Stenhousemuir 1-4 Aberdeen

James Wilson kom innpå i det 83. minutt i denne cupomkampen. Stillingen var allerede 4-1 til Fergusons gamleklubb, og Wilson så ikke ut til å gjøre seg bemerket i løpet av de siste minuttene i det som var Aberdeens første seier mot Stenhousemuir noensinne.

Aberdeen er dermed videre, og skal møte Queen of the South i neste runde.

Ellers:

Ingen andre av våre utlånte var i aksjon. De fleste fordi lagene deres ikke spilte, mens Timothy Fosu-Mensah igjen var vraket fra Fulhams kamptropp.

Det kan ellers nevnes at Ethan Hamiltons Rochdale på grunn av andre lags resultater nå er nede på nedrykksplass på nivå tre.

Axel Tuanzebe er fortsatt skadet til rundt mars, og vi tar også med i forbifarten at han roses opp i skyene av Aston Villa-manager Dean Smith. Smith savner Tuanzebe, og anerkjenner at timingen var dårlig – Villa ble snakket om som et lag som kunne rykke direkte opp før vår mann ble skadet. Etter skaden har Villa slitt defensivt, selv etter å ha hentet inn flere forsterkninger, og nå er det naturlige målet å kjempe om en play-off-posisjon.

Powered by Labrador CMS