Satt på plass av ligalederne

DE UTLÅNTE: Mens Tom Cleverleys Aston Villa gikk på sitt sjette strake tap mot Tottenham.

Ti utlånte spillere skal forhåpentligvis i aksjon i løpet av helga. Her leser du rapportene!

Partizan Beograd – FK Vojvodina 1-0

Det serbiske overraskelseslaget FK Vojvodina reiste til ligaleder Partizan Beograd søndag kveld, men måtte reise tomhendt hjem etter å ha tapt 1-0 mot Beograd-laget. Med på laget var Manchester United Vanja Milinkovic-Savic.

En scoring av Petar Skuletic (som for øvrig var Vojvodina-spiller for bare ti måneder siden) etter en drøy halvtime var det eneste nevneverdige som skjedde i løpet av kampens 90 minutter, og Uniteds utlånte spiller hadde lite å stille opp med da den montenegriske spissen kom alene med unggutten.

Aston Villa – Tottenham 1-2

Hjemmelagets Tom Cleverley spilte alle 90 minuttene da Tottenham snudde 0-1 til 2-1-seier mot laget som stadig raser nedover på tabellen.

Det var imidlertid hjemmelaget som fikk den beste starten da Andreas Weimann satte inn 1-0 etter bare 16 minutter. N’Zogbia slo inn i feltet hvor østerrikeren kom i full fart og sendte ballen utagbart forbi Tottenhams Hugo Lloris. Et rødt kort til Villas Christian Benteke lot imidlertid Spurs komme inn igjen i kampen, og i løpet av syv minutter rakk Nacer Chadli og Harry Kane å snu kampen med scoringer i henholdsvis det 84. og 90. minutt.

Engelskmannen gjorde ingen bra kamp for Paul Lamberts lag, og fotballfans tyr – som så mange ganger før – til Twitter for å harselere med United-spilleren.

Lørdag

Split – Dinamo Zagreb 0-0

Angelo Henriquez scoret hele fire mål i forrige kamp for Dinamo Zagreb, men mot Split kunne han ikke forhindre at det ble målløst. Henriquez spilte 74 minutter før han ble tatt av banen.

Granada – Real Madrid 0-4

I cupen mot UD Cornella i midtuka fikk Javier Hernandez en sjelden sjanse fra start og tok vare på den da han scoret ett mål i 4-1 seieren. Lørdag ettermiddag var han likevel tilbake på benken hvor han ble sittende hele kampen da Real Madrid slo Granada 4-0.

Arsenal – Burnley 3-0

Midtstopper Michael Keane gikk til Burnley for å få førstelagserfaring, men 21-åringen har vanskeligheter med å spille seg inn i laget. Derfor var det ingen overraskelse at det ikke ble noen minutter på Keane på Emirates.

Leicester City – West Bromwich Albion 0-1

Endelig fikk Nick Powell debutere! Dessverre skjedde det i et hjemmetap. Powell kom inn for tidligere United-spiller Danny Drinkwater etter 81 minutter da Leicester jaget utlikning hjemme på King Power Stadium. 20-åringen utmerket seg ikke spesielt, og Leicester tapte til slutt 0-1.

Bradford – Doncaster 1-2

Sam Johnstone gikk til Doncaster på lån tidligere denne uka, og på lørdag fikk han umiddelbar tillit – en sjanse han grep med begge hanskene. Johnstone imponerte på lån i Doncaster også i fjor, og etter å ha sett målvakten i aksjon mot Bradford var fansen fulle av begeistring. Johnstone gjorde flere gode redninger i løpet av kampen, og reddet i så måte poengene for Doncaster.

Real Madrid Castilla – Rayo Vallecano II 4-1

Høyreback Guillermo Varela virker å funnet seg til rette i Madrid, og startet på ny da andrelaget til Real Madrid scoret like mange som førstelaget som Rayo Vallecanos reserver. Castilla ligger på 6. plass i ligaen.

Vitória Guimarães – Sporting Lisboa 3-0

I Sporting har Nani fått et løft, men det ble tungt mot Vitória Guimarães lørdag kveld . Sporting tapte til slutt 0-3, og hadde ikke spesielt mye å tilby speiderne fra United som overvar seriekampen i Portugal. Så overlater vi det til britiske medier å spekulere om speiderne var der for å se på Nani eller William Carvalho.