Debuterte med cupavansement

DE UTLÅNTE: Cupavansement for de to av våre som spilte tirsdag kveld – nå møtes de i neste runde.

Publisert Sist oppdatert

United har for øyeblikket sju spillere utlånt – fem av dem er keepere.

To av våre var i aksjon tirsdag kveld, mens Dean Henderson, Alex Fojticek, Jacob Carney, Aidan Barlow og Joel Pereira ikke var det.

Port Vale 1-2 Burton Albion

Burton Albion avanserte til andre runde av ligacupen etter å ha vunnet 2-1 borte mot Port Vale.

Kieran O’Hara spilte hele kampen for Nigel Cloughs lag, og han gjorde tilsynelatende sine saker bra, uten å ha briljert.

Port Vales mål kom på et straffespark hvor straffetaker Cullen sendte O’Hara feil vei.

Burton Albion skal møte George Tanners Morecambe i neste runde av ligacupen.

Mansfield 2-2 Morecambe (5-6 i straffekonkurranse)

George Tanner ble mandag klar for Morecambe på lån, og allerede tirsdag kveld fikk han debuten. Morecambe møtte Mansfield borte i første runde av ligacupen, og Mansfield var i utgangspunktet favoritter.

Tanner startet kampen som høyre vingback, og fikk også spille hele oppgjøret. Det gjorde ikke vingbacken på motsatt side – han ble nemlig utvist i kampens 22. minutt (Tanner fikk for øvrig et kort han også, men det var ikke i moderklubbens farger).

Til tross for utvisningen klarte Morecambe å spille uavgjort mot Mansfield, og dermed ble det straffekonkurranse. Den gikk Morecambe seirende ut av (selv om Tanner ikke tok straffe).

Morecambe-lagkamerat Sam Lavelle mente etterpå at Tanner hadde vært banens beste (Tanner takket høflig, men påpekte at han i så fall ville vært sur om han var lagkameraten som scoret to mål uten å få bestemannsprisen).

Morecambe skal, som nevnt, møte Kieran O’Haras Burton Albion i neste runde av ligacupen.

I den runden kommer også enkelte av Premier League-lagene med, og Dean Hendersons Sheffield United skal få besøk av Blackburn.

Powered by Labrador CMS