Nottingham Forest v Luton Town - Sky Bet Championship

På vei tilbake i form?

Publisert Sist oppdatert

Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld.

Nottingham Forest 0-0 Luton Town

Det endte målløst mellom Nottingham Forest og Luton Town på City Ground. Det kunne fort blitt et hjemmetap her for Forest også, for de fikk Jack Colback utvist med en halvtime igjen, og Luton bommet også på et straffespark.

James Garner spilte hele kampen for Forest, og han klarte seg fint.

Nottingham Post ga Garner karakteren 7, og skriver at dette var mer som det skal være fra Garner.

– Ikke langt fra den type forestilling som han regelmessig leverte forrige sesong, konkluderer de, og skriver at han var ivrig etter å bli involvert.

I forrige kamp kom han inn på slutten, men rakk å imponere, så det kan tyde på at han potensielt kan være på vei tilbake i form. Garner var Forests viktigste spiller i vår, mens han denne sesongen har slitt med å kjempe seg inn i elleveren på grunn av en skuffende prestasjoner.

Nottingham Forest v Millwall - Sky Bet Championship
SPILTE EN GOD KAMP: James Garner.

Bolton Wanderers 3-0 Doncaster Rovers

Doncasters håp om poeng ble kraftig redusert da Joseph Olowu (som var på prøvespill i United tidligere i år) ble utvist kort tid før pause, noen minutter etter at Doncasters hadde scoret kampens første mål. Til slutt endte det 3-0 til Bolton.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Doncaster, og Doncaster Free Press gir Galbraith karakteren 6 på spillerbørsen.

– En drivkraft for laget i førsteomgangen med løpskraften sin på midtbanen, hvor han brøt opp spillet og sørget for at Rovers var på tå hev. Ble begrenset av omstendighetene i andreomgangen, og dødball-leveransen hans kunne vært bedre, skriver avisa i begrunnelsen.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
TAPTE: Ethan Galbraith & co.

Sutton United 2-0 Mansfield Town

Etter en lang rekke uten seiere så ble det plutselig fem seiere på rad (alle turneringer) for Nigel Cloughs Mansfield.

Tirsdag kveld kom de ned på jorda igjen da de tapte borte mot nyopprykkede Sutton United.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield, og han hadde ikke skyld i baklengsmålene. Etter Suttons andre mål var Bishop helt tydelig rasende, trolig for et forsvarsspill som var alt annet enn imponerende.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two

Andre:

  • Hull (Di’Shon Bernard), og Swansea (Ethan Laird) spiller onsdag kveld, på bortebane mot henholdsvis Cardiff og Barnsley.
  • Andreas Pereira ble spart da Flamengo spilte borte mot Grêmio natt til onsdag, siden Flamengo jo tross alt skal spille Copa Libertadores-finale til helga. Det endte med et skuffende 2-2-resultat. Flamengo ledet 2-0, og Grêmio hadde fått en spiller utvist, og likevel klarte Flamengo å rote bort seieren mot en motstander helt i andre enden av tabellen. For Flamengo er det fortsatt åtte poeng opp til Atlético Mineiro (nå med bare fire kamper igjen) siden ligalederen også spilte 2-2.
  • D’Mani Mellor er fortsatt ikke tilbake for Salford City. Salford fikk to spillere utvist hjemme mot Bristol Rovers, men klarte utrolig nok å utligne på overtid likevel, slik at det ble 1-1.
  • Will Fish var ikke i troppen til nyesjefen Dave Challinor denne gangen heller, men Stockport vant 5-0 mot King’s Lynn likevel.
Powered by Labrador CMS