– Den der var for Ole!

Michael Carrick hadde god grunn til å være fornøyd etter at United vant 2-0 borte mot Villarreal, og med det sikret gruppeseieren.

Han startet med å rose Villarreal da han snakket med MUTV.

– Det var en tøff, tøff kamp. De er et veldig godt lag, og er veldig gode med ballen, sa Carrick, og snakket om hvordan en får testet seg defensivt mot Unai Emerys lag.

– Vi ble bedre etter hvert som kampen gikk. Vi hadde en periode etter pause hvor vi slet med å få tak i ballen, men jeg synes at innbytterne hadde en enorm innvirkning på oss der.

– En fantastisk kveld for spillerne og klubben ved å sikre avansementet i Champions League. Jeg må si at den der var for Ole!

Manchester United v Liverpool - Premier League
HAR JOBBET SAMMEN BÅDE SOM SPILLERE OG I TRENERTEAMET: Ole Gunnar Solskjær og Michael Carrick.

Carrick mener at dette United-laget er bedre enn det de har fremstått som i det siste, sa han på spørsmål om det i dag var de defensive spillerne som på en måte var stjernene.

– Det som har blitt vist på banen [i det siste] har ikke vært godt nok, men bak kulissene har det blitt gjort mye bra. Det er en god gruppe med spillere, og jeg synes alle var stjerner i dag, sa han, og trakk frem at den gode lagånden ble illustrert av god støtte fra spillere som reiste til Villarreal selv om de ikke stod på Champions League-lista, og uansett ikke kunne spille (Lee Grant og Phil Jones).

– Forhåpentligvis er dette bare starten, slik at det er mer i vente.

Den tidligere United-kapteinen likte seg i rollen.

– Jeg koste meg! Jeg må takke støtteapparatet, for den hjelpen de har gitt meg de siste dagene har vært utrolig. Dette handler ikke bare om meg, det handler om alle.

Villarreal CF v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
TAKKET STØTTEAPPARATET: Michael Carrick, her sammen med Mike Phelan.

Han roste også supporterne for støtten de kom.

– Det er utrolig hvor mye det kan løfte spillerne, og gi energi. Det er det som gjør at de skiller seg ut, synes jeg. Vi har hatt noen vanskelige tider, opp gjennom årene, men de er der, og de støtter på den riktige måten.