Galbraith

Avgjorde straffekonkurranse

Publisert Sist oppdatert

På grunn av landslagsperioden er det ytterst lite klubbaktivitet denne midtuka for våre utlånte, men én spiller har i det minste vært i aksjon for laget sitt.

Ethan Galbraith spilte nemlig hele Salford Citys EFL Trophy-kamp hjemme mot Accrington Stanley fra divisjonen over.

Kampen endte målløst, og i EFL Trophy-gruppespillet avslutter en da med en straffekonkurranse slik at vinneren av den straffekonkurransen får et ekstra poeng.

Galbraith tok Salford Citys fjerde straffespark, og han kunne avgjøre siden bortelaget hadde bommet to ganger – og det gjorde han.

I en banens beste-avstemming på Twitter var det bare én mann som slo Galbraith, og det var Salford-keeperen som reddet to straffespark.

Salford City topper gruppa etter én seier og en straffeseier, men avansementet er avhengig av resultatene i siste gruppespillskamp (som for Salfords del er borte mot Rochdale).

Høydepunkter (Galbraiths straffe kommer etter tre minutter).

Uniteds U21-lag kan sikre avansementet

Som mange av dere vet så deltar også U21-lagene til en del Premier League-lag i denne seniorturneringen, og Uniteds U21-lag startet gruppespillet med å vinne borte mot Carlisle United.

Uniteds neste kamp i turneringen er ikke før 4. oktober borte mot Barrow, men da kan United til gjengjeld sikre både avansementet og gruppeseieren.

Med seier mot Barrow vil nemlig United være fire poeng foran både Fleetwood Town, Carlisle United og nevnte Barrow. Dette etter at kampen mellom Fleetwood og Carlisle også endte med straffespark – og at Carlisle vant den.

Hvis United må ha straffespark for å vinne Barrow-kampen, så vil det ikke sikre avansement og gruppeseier.

utdjubel300822
JUBEL: Uniteds U21-lag feirer mål i Carlisle.
Powered by Labrador CMS