Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship

Måtte ut med skade – og tapte United-duellen

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan det gikk med våre utlånte denne helga.

Hull City 2-2 Bristol City

Hull ledet to ganger, men klarte å miste ledelsen begge gangene – senest på overtid da ex-red Matty James satte ballen i mål.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for hjemmelaget, og lokalavisa Hull Daily Mail gir ham karakteren 7 for innsatsen.

De mener at noe av pasningsspillet var slurvete, men at en ikke kunne feil med Bernards forsvarsarbeid, og de trekker frem at han bidro med noen viktige blokkeringer.

Reading v Hull City - Sky Bet Championship
GOD: Di’Shon Bernard.

Swansea City 1-4 Nottingham Forest

Det ble en frustrerende helg for Ethan Laird.

Ikke bare tapte han United-duellen mot James Garner, men attpåtil måtte han ut med skade like før pause (på stillingen 0-0), og forhåpentligvis vil ikke det holde ham for lenge ute av spill. Manager Russell Martin har gitt uttrykk for at han er usikker på når Laird er tilbake, men det skal i alle fall være snakk om en lårskade.

Garner får kanskje litt kritikk for dødballene sine mot Swansea i Nottingham Post-spillerbørsen, men han får ros for pasningsspillet, og får karakteren 7.

Midtbanespilleren spilte hele kampen. Forrige helg hadde han både mål og målgivende da Forest slo Peterborough.

Nottingham Forest v Luton Town - Sky Bet Championship
VANT: James Garner og Nottingham Forest.

Alavés 1-1 Getafe

Alavés spilte lørdag uavgjort 1-1 mot Getafe i en svært viktig kamp nede i bunnstriden i La Liga, hvor Alavés ligger like over streken, mens Getafe ligger like under.

Facundo Pellistri fikk sjansen fra start for Alavés, men denne gangen gikk det bedre uten ham.

Alavés lå nemlig under 0-1 til pause, og Pellistri ble byttet ut i pausen, og i andreomgang klarte de etter hvert å redde det ene poenget.

Doncaster Rovers 1-0 Shrewsbury Town

Managerløse Doncaster vant 1-0 i en svært viktig kamp mot Shrewsbury etter en scoring i det 79. minuttet av midtstopper Joseph Olowu – som for øvrig prøvespilte for Manchester United i starten av sesongen uten å få kontrakt.

Ethan Galbraith spilte som vanlig hele kampen for Doncaster, og han spilte en god kamp.

– Tilbake på sitt beste i den dype midtbaneposisjonen, skriver Doncaster Free Press, som gir Galbraith karakteren 8 på spillerbørsen, og roser ham for både måten han taklet press og duellspillet på, og de nevner også at veldig mye av Rovers’ spill gikk gjennom ham.

Galbraith pådro seg også et gult kort, bare noen minutter før vinnermålet.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
VELDIG GOD DA DONCASTER VANT: Ethan Galbraith.

Mansfield 2-1 Salford City

Mansfield fortsatte klatringen på tabellen med en 2-1-seier hjemme mot Salford City.

Mansfield er nå oppe på 11. plass, og det er bare fire poeng opp til play-off, og seks poeng opp til direkte opprykksplass, så etter en forferdelig sesongstart har virkelig Nigel Clough fått fart på mannskapet sitt.

Nathan Bishop stod som vanlig i Mansfield-buret, og det virker ikke som om han hadde sin travleste dag på jobb, selv om han naturlig nok måtte i aksjon ved enkelte anledninger.

D’Mani Mellor har ikke fått mye spilletid for Salford City, og spilte for U23-laget til United igjen forrige helg, og han var heller ikke her involvert for Ammies.

Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two
VANT: Nathan Bishop.

Andre:

  • Brandon Williams var ikke i aksjon for Norwich siden han ikke kunne spille mot egen klubb. Axel Tuanzebe var igjen ubenyttet reserve for Aston Villa.
  • Dylan Levitt var endelig tilbake i troppen da formsvake Dundee United tapte 0-1 hjemme mot Livingston. Han har vært ute med skade i det siste, men fikk ikke gjort comebacket sitt i denne kampen. Kanskje han spiller igjen borte mot Rangers neste helg? Reece Devine var ubenyttet reserve da St Johnstone også tapte 0-1 hjemme, i Perth-klubbens tilfelle mot Aberdeen.
  • Andreas Pereira var ikke med da Flamengo tapte i sesongavslutningen i Brasil. De endte likevel på en andreplass, men det ble en nesten-sesong for Pereiras lag.
  • Will Fish var ikke i Stockports tropp da de tapte borte mot Torquay.
  • Tahith Chong er langtidsskadet, og ikke aktuell for spill for verken Birmingham eller andre på en stund ennå.
FACEBOOK
Powered by Labrador CMS