– Man ønsker jo å spille med de beste av de beste

Diogo Dalot åpner opp om sesongen i AC Milan så langt, og tanker om fremtiden i United.

Publisert Sist oppdatert

Mens United har tabelltoppen i England, har de også en mann utlånt til tabelltoppen i Italias Serie A. Etter å ha signert en låneavtale med AC Milan for 20/21 sesongen, har portugisiske Diogo Dalot vært med på å ta Milan-klubben til topps i den italienske toppserien etter en halv sesong sammen med tidligere United-angriper Zlatan Ibrahimovic.

– Det vil være spesielt å kunne vinne tittelen, ikke bare fordi vi har slått Inter og Juventus, men fordi det er en viktig del av klubbens historie, forteller Dalot i et intervju med Association Press.

Han innrømmer og at det var en skuffelse når han signerte for United; nemlig at han ikke fikk spille med Zlatan.

– Det var et litt trist øyeblikk; når du spiller fotball, ønsker du jo å spille med de beste spillerne, og for meg er Zlatan definitivt en av dem, innrømmer den unge backen.

GODT MED SPILLETID: Diogo Dalot har fått flere muligheter som back i AC Milans forsvar, og har levert solide kamper når han har fått muligheten for Serie A-lederne.

Dalot skryter stort av Zlatan, og takker han for hjelpen med å finne tilbake mye av selvtilliten. Det gjør at den portugisiske backen, sammen med resten av AC Milan-laget, kan ha fullt fokus på det som er viktig; å holde seg på første plassen i Serie A helt til sesongens slutt.

Ved sesongslutt er det også noe annet som venter for Dalot; nemlig en mulig retur til United, hvis ikke det ligger en overgang for backen på horisonten.

– Jeg har fullt fokus på det som skjer her, og hva jeg gjør her. Selvfølgelig følger jeg med på United, og på Porto, og jeg er veldig glad for at de gjør det bra, forteller Dalot.

– Det har vært fantastisk å kunne spille jevnlig igjen, spille 90 minutter, føle gresset under beina. Det er fokuset nå, så får vi ta ting som det kommer.

Powered by Labrador CMS