Slik spilte de utlånte denne midtuka.

Disse utlånte United-spillerne har vært i aksjon denne midtuka.

Torsdag:

Barcelona – Valencia 1-0

Andreas Pereira måtte gi seg ved pause i den første cup-semifinalen, etter å ha blitt grisetaklet av Barcelonas Sergio Roberto før pause. Barcelona-spilleren plantet knottene høyt oppe på låret hans, og en tydelig utilpass Pereira fullførte så 1. omgangen som venstre midtbanespiller før han måtte kaste inn håndkleet i pausen på stillingen 0-0.

Tirsdag:

West Ham 1-1 Crystal Palace

Timothy Fosu-Mensah spilte igjen hele kampen da Roy Hodgsons menn klarte 1-1 borte mot David Moyes’ West Ham.

Fosu-Mensah fikk ros for en viktig blokkering, men utmerket seg ikke ellers. Han får tildelt karakteren 5 av lokalavisa Croydon Advertiser, etter at de ga han 6 etter den første omgangen.

Sheffield United 0-1 Aston Villa

Med tre United-spillere involvert var det ingen tvil om hva slags oppgjør som var mest interessant for vår del i kveld.

Axel Tuanzebe må vente på debuten sin i Championship, etter at Steve Bruce foretrakk John Terry og James Chester som stopperei Sheffield, og også andre spillere på backplassene i det som endte med at Villa nærmest stjal med seg tre poeng fra Sheffield – tre meget viktige poeng i kampen om direkte opprykk

Sam Johnstone gjorde imidlertid sakene sine godt for Villa, i en kamp hvor hjemmelaget i 88 minutter skape de største sjansene, selv om banespillet var ganske jevnt. Like før slutt plasserte så Robert Snodgrass ballen nydelig i mål, og dermed kunne Villa juble vilt.

James Wilson fikk tillit fra start for Sheffield United, og hadde et nydelig brassespark som hadde fortjent en bedre skjebne, men Wilson har hatt bedre kamper. Han ble byttet ut etter 67 minutter, men det er likevel tydelig at Championship vil være et godt nivå for ham når han en gang drar fra United.

Villa ligger ett poeng bak Derby i kampen om direkte opprykk til Premier League, mens Sheffield United ligger på plassen bak play-off.

Johnstone ble kåret til banens beste av lokalavisa Birmingham Mail etter kampen, med karakteren på børsen.

SCORET NESTEN PÅ UNITED-KOLLEGAEN: James Wilson.

Celtic 3-1 Heart of Midlothian

For første gang på 13 kamper tapte Hearts – en rekke som inkluderer en mirakuløs 4-0-seier mot nettopp Celtic – men det var ingen overraskelse at rekken endte her.

Det stod 3-0 til Celtic etter litt over en halvtime, og da sa det seg selv at dette ikke ville bli den hyggeligste dagen på jobben for Demetri Mitchell, men han fikk spille hele kampen, og Hearts vant i det minste resten av kampen 1-0, slik at sluttresultatet ble 3-1.

Mitchell ble banens beste i to av sine tre første kamper for Edinburgh-laget.