Villas bestemann

To av våre utlånte har vært i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

United spiller ikke denne midtuka, men det har noen av våre utlånte gjort.

Yeovil Town – Aston Villa 0-1

Axel Tuanzebe spilte tirsdag kveld fra start igjen, og denne gangen var han midtstopper, og ikke høyreback slik han stort sett har vært tidligere for Villa.

Det endte med seier, null baklengs og avansement, men like viktig er det at vår mann ser ut til å ha spilt godt.

Birmingham Mail gir ham karakteren 8, og trekker frem at han reddet Villa et par ganger i førsteomgangen, blant annet med en redning på streken. Ingen andre av de som startet fikk bedre enn karakteren 6,5, og heller ikke blant innbytterne finner vi noen som kan måle seg med Tuanzebe.

Forhåpentligvis betyr dette mer stopperspill på Tuanzebe fremover.

Scunthorpe – Doncaster Rovers 1-2

Cameron Borthwick-Jackson spilte fra start for Scunthorpe, men ble byttet ut i det 82. minutt.

Det er lite å finne om hvordan han gjør det, selv om vi fant en som var forundret over at han ble byttet ut – så kanskje han var blant de bedre? Uansett endte det med tap for Borthwick-Jackson & co mot Doncaster.

Andre:

  • Dean Henderson var ubenyttet innbytter i Sheffield Uniteds ligacuptap (etter straffekonkurranse) mot Hull. Henderson har sett bra ut hittil for Blades, så dette handlet nok mer om at reservekeeperen er lovt spilletid i cupene enn det handlet om at han er i ferd med å miste plassen allerede.
  • Fulham, Aberdeen, St. Mirren og Vítoria er ikke i aksjon i denne midtuka, og dermed var heller ikke Timothy Fosu-Mensah, James Wilson, Matty Willock eller Joel Castro Pereira det.
Powered by Labrador CMS