Dean Henderson – på utlån til Shrewsbury Town.
Dean Henderson – på utlån til Shrewsbury Town.

Tilbakeslag for Henderson & co

OPPDATERT Uavgjort for Shrewsbury.

Publisert Sist oppdatert

Det kunne blitt en duell mellom to utlånte, men det begynner å bli en stund siden Regan Poole fikk tillit for Northampton nå. Denne gang skyldtes imidlertid fraværet innkalling til Wales U21 og forberedelser til fredagens EM-kvalifiseringskamp mot Bosnia & Herzegovina.

Dean Henderson, som også er landslagsuttatt (England U21), hadde derimot fått klarsignal for klubbspill denne tirsdagen og startet som vanlig i mål for det opprykksjagende overraskelseslaget Shrewsbury.

Amper stemning og to røde kort

Northampton tok ledelsen rett før pause, og Henderson kunne visstnok ikke gjøre noe med det.

Et stykke ut i andreomgang ble det en voldsom slåsskamp som endte med ett rødt kort til hver av lagene. Noen minutter senere utlignet Hendersons lag.

De hadde enkelte store sjanser på slutten, men Shrewsbury fikk ikke ballen i mål flere ganger, og det ble med det ene poenget. Det er nok opprykkskonkurrentene svært fornøyde med.

Solid «Hendo»

Henderson skal ha gjort enkelte svært gode redninger, men slurvet litt med distribusjonen – visstnok på grunn av en noe humpete gressmatte.

Onsdag reiser også Henderson avgårde for å slutte seg til U21-landslagets tropp. Engelskmennene møter Romania på lørdag (privatlandskamp) og Ukraina (EM-kvalik) på tirsdag.

SPILTE IKKE: Regan Poole.
SPILTE IKKE: Regan Poole.
Powered by Labrador CMS