Stødig retur til startelleveren

DE UTLÅNTE: Helsvart for Poole, men ellers gikk det OK med de av våre utlånte som spilte.

Publisert Sist oppdatert

Noen var i aksjon, andre ikke.

Her er oppsummeringen av helga for de utlånte.

Crystal Palace 2-2 Bournemouth

Timothy Fosu-Mensah har hatt en rar sesong. God i starten, da Crystal Palace tapte alt, og så mistet han plassen under Hodgson, og en forbedring i resultatene har gjort det vanskeligere å få igjen plassen. I ukas ryktesak har Fosu-Mensah til og med blitt linket tilbake til United på grunn av den manglende spilletiden.

Her fikk han uansett sjansen, i Joel Wards skadefravær, og ingen av de to baklengsmålene kan krediteres nederlenderen.

Croydon Advertiser gir han karakteren 6 på sin spillerbørs, og omtaler det som en stødig retur til elleveren. De gir karakteren 5 til to av Fosu Mensahs forsvarskolleger.

Tiden får vise om det blir mer spilletid fremover.

LINKET TILBAKE: Hvis ikke Roy Hodgson har sansen nok for Fosu-Mensah til å bruke forsvarsspilleren fast, så kan han potensielt bli sendt tilbake.
LINKET TILBAKE: Hvis ikke Roy Hodgson har sansen nok for Fosu-Mensah til å bruke forsvarsspilleren fast, så kan han potensielt bli sendt tilbake.

Aston Villa 0-0 Millwall

Sam Johnstone stod som vanlig i buret for Aston Villa, og han var veldig god.

På en dag der de fleste Villa-spillerne ble belønnet med langt dårligere karakterer etter å ha skuffet hjemme mot Millwall, så fikk Johnstone karakteren 8 av Birmingham Mail. De beskriver kampen hans som en fantastisk opptreden, og at hans heroiske innsats reddet poeng for Villa.

VELDIG GOD: Sam Johnstone.
VELDIG GOD: Sam Johnstone.

Milton Keynes Dons 1-1 Shrewsbury Town

Det har gått litt tråere for Shrewsbury i det siste, noe annet ville vel egentlig vært rart etter en utrolig sesongstart for overraskelsesklubben, men de reddet poeng borte mot Milton Keynes etter en sen utligning – og er fortsatt på opprykksplass!

Dean Henderson, som for øvrig nylig barberte av seg alt håret i veldedig sammenheng, fikk ikke noe skyld for baklengsmålet, men fikk derimot i lokalavisa Shropshire Star skryt for flere gode redninger.

I en artikkel i samme avis omtales han for øvrig som en supporterfavoritt. Bildet under er fra fredagens trening i snøen – der han er iført Shrewsburys legendariske drakt fra 1992/93-sesongen.

Oldham Athletic 5-1 Northampton Town

Regan Poole var tilbake i Greater Manchester denne helga, men det ble ikke noe hyggelig besøk.

I det som var et viktig oppgjør i kampen om å unngå nedrykk, så ble nemlig Cobblers smadret sønder og sammen av ex-red Richie Wellens’ Latics-lag.

Poole (som for øvrig spilte som sentral midtbanespiller) ble byttet ut i pausen, og virker ikke å være i storform for tiden.

STORTAP: For Regan Poole og Northampton, her fra en annen kamp.
STORTAP: For Regan Poole og Northampton, her fra en annen kamp.

Valencia 2-1 Celta Vigo

Andreas Pereira startet igjen for formlaget Valencia, som i skrivende stund (altså før Villarreal-Barcelona søndag kveld) bare er to poeng bak serieleder Barcelona.

Belgisk-brasilianeren spilte nesten hele kampen også. Rett før slutt ble han erstattet av Nemanja Maksimovic.

Han spilte for det meste på venstresiden i denne kampen, selv om han etter hvert ble sendt mer over til høyre, og han ser ut til å ha klart seg ganske bra uten å briljere. Han var ikke involvert i Valencias mål.

NY SEIER: For Andreas Pereira og Valencia.
NY SEIER: For Andreas Pereira og Valencia.

Ellers:

  • Cameron Borthwick-Jackson har vært både skadet og vraket i høst, men var tilbake på benken da Leeds slo QPR 3-1 på bortebane. Han kom ikke innpå.
  • Det var ingen Devonte Redmond å se i Scunthorpe-troppen nå heller da de tapte i Walsall.
  • Matthew Willock spilte ikke for Jong Utrecht nå for noen dager siden, og A-lagskampen mot Feyenoord søndag ettermiddag ble utsatt.
Powered by Labrador CMS