– For en redning av Henderson …

Slik spilte de utlånte.

Publisert Sist oppdatert

United spiller først søndag, men noen av våre utlånte var i aksjon på lørdag også.

Tottenham Hotspur 3-1 Fulham

Timothy Fosu-Mensah debuterte for Fulham – på selveste Wembley! Før det var gått 15 minutter var nederlenderen kanskje noe heldig, da hans takling på Harry Kane fort kunne resultert i et straffespark for Spurs. Selv etter flere repriser var det vanskelig å se hva som egentlig var riktig i den situasjonen, men det så ut som om dommer Anthony Taylor skulle pekt på straffemerket (noe som også var Petter Myhres dom i TV 2s studio).

Fosu-Mensah fikk noen smeller, men kjempet seg gjennom hele oppgjøret, og fikk karakteren 6 for innsatsen av Football.London, som mener han gjorde en brukbar jobb på nasjonalarenaen, og han fikk ros for å ha holdt Dele Alli under bra kontroll i andreomgangen.

Ipswich Town 1-1 Aston Villa

I midtuka var Axel Tuanzebe i Villas midtforsvar i Villas ligacupkamp i Yeovil, og var da banens bestemann ifølge lokalavisa.

Lørdag var han tilbake på høyrebacken, noe Villa-fansen igjen virket ganske misfornøyde med – ikke fordi Tuanzebe er spesielt dårlig der, men fordi de vil ha han sammen med ex-red James Chester i midtforsvaret.

Villa klarte bare 1-1 mot Ipswich, og Tuanzebe ble erstattet av en spiss i det 64. minutt. Stillingen var da 1-1 fortsatt, men Ipswich hadde bare ti mann på grunn av en utvisning.

Tuanzebe fikk rosende omtale for fysikken og innsatsen i Birmingham Mail, som også melder at han ikke var like mye med offensivt. De gir ham karakteren 6.

Sheffield United 2-1 Norwich City

Dean Henderson var benket i midtuka, men det handlet bare om å gi reservekeeperen litt spilletid, og Hendo var tilbake i Blades-buret da Sheffield United vant 2-1 mot Norwich på Bramall Lane.

Typisk nok slo Henderson til med flere viktige redninger, der spesielt en redning på stillingen 1-1 blir trukket frem som viktig, og etter to tap på de to første ligakampene, har Henderson & co nå vunnet de to siste ligakampene.

 

Aberdeen 4-0 St. Mirren

Det kunne blitt en skikkelig United-duell, men James Wilson var ikke i Aberdeens tropp som smadret Matty Willocks St. Mirren i den skotske ligacupen.

Det var nok ingen stor dag for Willock, men han fikk i det minste spille hele kampen. Han fikk et gult kort, og ellers kan vi lese at han hadde en heading over.

Alt i alt uansett en dårlig dag for Alan Stubbs’ mannskap, som nå må konsentrere seg om andre turneringer.

Andre:

  • Kieran O’Hara ble sittende på benken da Macclesfield gikk på nok et tap (Oldham 3-1 Macclesfield). Vi får håpe at motgangen etter hvert fører til at O’Hara får spille – det er jo litt synd om han bare er hentet inn som andrekeeper.
  • Joel Castro Pereiras Vitória spilte sent lørdag kveld borte mot Sporting, noe som endte med et 1-2-tap. Pereira ble sittende på benken hele kampen igjen – vi får som med O’Hara håpe at ikke planen er at han skal være andrekeeper hele sesongen.
  • Cameron Borthwick-Jackson og Scunthorpe tapte søndag 0-3 mot Sunderland, men Borthwick-Jackson var ikke i kamptroppen denne gangen. Han har visstnok klart seg ganske ok i de første kampene, så kanskje det var snakk om en smell eller noe.
Powered by Labrador CMS