DE UTLÅNTE: Og to assist for Ashley Fletcher.

United selv gikk på et forsmedelig 0-1-tap hjemme for Southampton lørdag, men hvordan gikk det med de utlånte?

Vi har som vanlig fulgt med, og kommer med en følgende rapport.

PS: Tyler Blackett var ikke i Celtics tropp, som slo St. Johnstone 3-1, lørdag.

Lørdag

Gloucester City 0–0 Stockport (Dean Henderson)

United-målvakten Dean Henderson gikk nylig ut på lån til Stockport, og spilte hele kampen for Conference North-laget som spilte 0-0 borte mot Gloucester.

Henderson holdt buret rent for Stockport, men ettersom hans eget lag heller ikke maktet å score endte det med ett poeng. Stockport ligger nå på niendeplass på tabellen i National League North.

dh1
Dean Henderson.

Brighton (James Wilson) 2–1 Huddersfield

Endelig ble det nettkjenning igjen for United-utlånte James Wilson. Unggutten vi alle vil skal lykkes i United startet kampen på benken for kystlaget som til slutt slo Huddersfield 2-1.

De ligger dermed nå på kvalikplass med seks poeng under ligaleder Hull, og fem poeng bak Middlesborough som har én kamp færre spilt.

Wilson har nå tre mål på 11 kamper for Brighton.

Se Wilsons mål fra 1:30.

Northampton 3–1 Morecambe (Kieran O’Hara)

Den andre, av totalt tre, utlånte United-målvakter gikk på et surt 1-2-tap for Northampton lørdag ettermiddag.

Kieran O’Hara sto hele kampen for Morecambe, men måtte se seg slått tre ganger av henholdsvis Rod McDonald, John-Joe O’Toole og James Collins.

Me ddet rykket Morecambe ned til 14. plass på tabellen i League Two.

Preston North End (Sam Johnstone) 1–2 Brentford

Også Sam Johnstone måtte se seg slått lørdag. Hans Preston tapte 1-2 for Brentford, og ligger med det på 15. plass på Championship-tabellen.

United.no fikk ikke sett kampen til Johnstone, så det er vanskelig å kommentere noe rundt prestasjonene hans.

Preston har lenge ytret ønske om å signere United-spilleren på permanent basis, men foreløpig er han der bare på lån – og har vært det siden nyttår.

Sam Johnstone
Sam Johnstone.

Barnsley (Ashley Fletcher) 6–1 Rochdale

Endelig seier for en av de utlånte. Både Ashley Fletcher og Wilson fikk dermed hver sin seier, men Fletcher var ikke like toeneangivende som sistnevnte.

Fletcher ble byttet inn etter en drøy time spilt, men klarte likevel å notere seg for to målgivende pasninger.

Hele fire av Barnsleys mål kom etter at han ble byttet innpå. Etter ett minutt på banen la han inn til Sam Winnall som satte 3-1. Det samme skjedde 20 minutter senere; Fletcher la inn til Winnall som styrte inn 5-1 til hjemmelaget.