I den åttende kampen sprakk nullen

Her er vår oversikt over hvordan det gikk med våre utlånte denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Seks av våre utlånte var i aksjon denne helga.

Fulham 0-2 Manchester City

Det ble en ganske komfortabel seier for Manchester City på Craven Cottage, noe som nok ville plaget United-supportere mer om det ikke var akkurat Liverpool de kjemper om ligatittelen med.

Timothy Fosu-Mensah har begynt å spille seg inn igjen på laget, etter tiden under Ranieri ikke var særlig god for nederlenderen. Her startet han på stopperplass, uten at det gikk veldig bra. Lokalavisa gir ham skylden for det første målet, og han er en av hele sju spillere som belønnes med karakteren 4.

Sheffield United 2-3 Bristol City

Sheffield United ledet to ganger, men endte til slutt opp med et frustrerende hjemmetap mot Bristol City. Opprykksrival Leeds vant etter å ha ligget under, og sendte Sheffield United ned på en play-off-plass igjen. Dermed har Bielsas menn overtaket igjen. Norwich foran der igjen ser ut til å ha kontroll på den ene opprykksplassen.

Dean Henderson ble overlistet tre ganger av Andreas Weimann, men ifølge lokalavisa kunne han ikke gjøre noe med noen av scoringene. De trekker også frem en god redning fra førsteomgangen, og at han var trygg med ballen i beina. De gir ham den brukbare karakteren 6.

Henderson hadde ikke sluppet inn mål på de siste sju kampene før dette, men i kamp nummer åtte sprakk nullen etter en halvtime.

Lincoln City 1-1 Macclesfield Town

Macclesfield besøkte ligalederen, og selv om de trenger trepoengere, så er det definitivt verdifullt med uavgjort og ett poeng når en spiller mot slik motstand.

Kieran O’Hara spilte som vanlig for Macclesfield, og han krediteres med flere gode redninger på vei mot dette ene poenget på Sincil Bank.

O’Hara & co ligger nå på sisteplass (Notts County, som var bak, vant nemlig), men det er bare ett poeng opp til Yeovil rett over streken, og Macclesfield har én kamp til gode på både Yeovil og Notts County. Dette blir en spennende duell for å unngå nedrykk til non-league!

Oldham Athletic 2-0 Grimsby Town

Oldham vant 2-0 hjemme mot Grimsby på Boundary Park.

Zak Dearnley måtte finne seg i å starte kampen på benken, men han kom innpå i det 69. minutt, på stillingen 1-0.

Det ser ikke ut til at han gjorde seg særlig bemerket på slutten, men stillingen forandret seg i det minste fra 1-0 til 2-0.

Veien til en play-off-plass er sannsynligvis altfor lang for Oldham.

Yeovil Town 1-3 Newport County

Regan Poole spilte som vanlig hele kampen for Newport, og etter en litt dårlig periode har nå Newport vunnet to kamper på rad.

Dermed er de igjen en outsider til en play-off-plass, selv om det slettes ikke vil bli enkelt.

Poole har spilt hvert eneste minutt for Newport etter at han ble lånt ut.

Heart of Midlothian 2-1 Aberdeen

Demetri Mitchells sesong er over med skade, så dette ble ingen United-duell selv om James Wilson kom innpå.

Etter ni bortekamper på rad uten tap, gikk Aberdeen på et tap på Tynecastle. Wilson kom innpå med rundt ti minutter igjen, uten at han klarte å forandre på resultatet på noen måte.

Onsdag får Aberdeen besøk av Motherwell på Pittodrie.

Andre:

  • Joel Pereira var igjen ubenyttet reserve for Kortrijk. Fra benken så han laget vinne 3-1.
  • Axel Tuanzebe har vært ute med skade siden desember, men var tilbake som ubenyttet reserve da Aston Villa slo Blackburn. Da nærmer comebacket seg!
  • Cameron Borthwick-Jackson var tilbake på benken etter langtidsskade sist helg, men var ikke med i troppen mot Wimbledon. Det endte for øvrig med et hjemmetap, så det er ingen tvil om at Scunthorpe nå er med i den verste nedrykksstriden på nivå tre – under Andy Dawsons midlertidige styre.
  • Ethan Hamilton imponerte i starten i Rochdale, men har plutselig mistet plassen sin på laget. Han var ubenyttet reserve da Dale spilte 1-1 borte mot Gillingham – isolert sett et godt resultat, men samtidig egentlig ikke helt godt nok for et lag som desperat trenger poeng. Kanskje de trenger å få skuddfoten til Hamilton tilbake på banen?
  • Matty Willock gikk glipp av Crawleys kamp mot Morecambe på grunn av en skade.
  • Callum Whelan var ikke involvert i Port Vales viktige borteseier mot Northampton.
  • Tom Sang var ikke i AFC Fyldes tropp som spilte uavgjort 0-0 mot Aldershot.
Powered by Labrador CMS