Har holdt nullen i fem kamper på rad

DE UTLÅNTE: Dean Henderson og Matty Willock kan være fornøyde, men ellers er det ikke så mye å glede seg over.

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan det har gått med våre utlånte denne helga.

Sheffield United 2-0 Rotherham United

Sheffield United ledet 1-0 da Rotherham fikk en utvisning i det 28. minutt, og da var det egentlig aldri noen tvil om hvor poengene skulle – selv om det tok litt tid før 2-0-scoringen kom.

Dean Henderson fikk dermed en ganske rolig dag på jobb. Det sier sitt når det skumleste øyeblikket var etter et frispark fra Rotherhams keeper.

Sheffield Star gir Henderson karakteren 7 for innsatsen, og roser han for både konsentrasjonen, gripeevnen og hans prestasjoner med beina.

Dessverre for Sheffield United vant også opprykksrivalene denne helga, og dermed ligger de fortsatt på tredjeplass. Lagene bak sliter derimot, så det er nok ganske sikkert at det er Norwich, Leeds og Hendersons Sheffield United som skal kjempe om de to direkte opprykksplassene.

Henderson var ikke god i 3-3-kampen mot Aston Villa, men etter det har han nå holdt nullen i fem kamper på rad.

Celtic 0-0 Aberdeen

James Wilson fikk tillit fra start borte mot laget som er på god vei mot nok en ligatittel.

Wilson ble byttet ut i pausen – han ble taklet av Boyata noen minutter før pause, så det kan ha vært på grunn av det, men det kan nok også ha vært fordi han ikke fikk til noe særlig.

Aberdeen klarte uansett et sterkt 0-0-resultat på Parkhead, men avstanden opp til andreplassen ser fortsatt noe lang ut – det er nemlig åtte poeng opp til Rangers.

Cambridge United 1-1 Oldham Athletic

Zak Dearnley spilte fra start for Oldham på Abbey Stadium.

Som da Louis van Gaals United besøkte det stadionanlegget, så endte det uavgjort, og Oldhams sjanser til play-off blir ikke akkurat større og større – selv om det uansett var lite trolig at de ville klare det denne sesongen.

Dearnley ble byttet ut av Paul Scholes i det 66. minutt, uten at det ser ut til at han har gjort seg særlig bemerket.

Colchester United 3-0 Newport County

Regan Poole og Newport drømmer om play-off, men det er ikke bra for sjansene med tap mot de andre lagene som kjemper om det.

Poole spilte hele kampen for bortelaget, som til slutt tapte med tre mål.

Vi har ikke funnet noen indikasjoner (annet enn resultatet) på hvordan Poole gjorde det, men vi kan i det minste si at han pådro seg et gult kort.

Crawley Town 2-1 Grimsby Town

Matty Willock spilte de første 75 minuttene av denne Crawley-seieren, og var svært nære scoring.

Grimsby tok ledelsen, før Willock like etterpå traff tverrliggeren. Han hadde flere andre skuddforsøk, og ikke lenge før han ble byttet ut var han nære scoring igjen, da Grimsby fikk reddet på streken. Heldigvis ble det altså seier likevel, og Crawley har god avstand ned til nedrykksstreken.

Macclesfield Town 1-3 Milton Keynes Dons

En viktig kamp i både opprykkskampen og nedrykkskampen, og det var opprykksjagende MK Dons som gikk seirende ut av den duellen.

Kieran O’Hara spilte som vanlig for Silkmen, og Milton Keynes’ andre og mål kom etter en O’Hara-retur, noe han neppe er helt fornøyd med, selv om han ikke kan lastes for det tredje målet. Samtidig gjorde han også flere gode redninger som lenge holdt Macclesfield inne i kampen.

Macclesfield er på nedrykksplass, og på grunn av andre resultater har avstanden opp til trygg grunn økt. Nå er det hele seks poeng opp til Yeovil, og sju poeng opp til Port Vale, så det ser ikke direkte lyst ut for Sol Campbells mannskap.

Andre:

  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Fulhams tropp mot Leicester.
  • Callum Whelan var ikke i Port Vales tropp mot Mansfield.
  • Tom Sang var ikke i AFC Fyldes tropp mot Boreham Wood.
  • Ethan Hamilton var suspendert for managerløse Rochdale, men hans lagkamerater vant mot Shrewsbury – det var en viktig seier for et lag som kjemper for å unngå nedrykk.
  • Cameron Borthwick-Jackson er langtidsskadet, og var derfor ikke med for Scunthorpe.
  • Axel Tuanzebe nærmer seg en retur etter langtidsskaden som har ødelagt så mye for Villa, men kampen mot byrival Birmingham (som Villa vant 1-0) kom for tidlig for ham.
  • Joel Pereira kom aldri på banen da Kortrijk tapte borte mot Anderlecht søndag kveld. Les også om Pereira jubel i gatene i Paris onsdag kveld i denne saken.
Powered by Labrador CMS