Bestemann mot Manchester City

DE UTLÅNTE: Dean Henderson og Regan Poole er de av våre utlånte som har mest grunn til å være fornøyd etter helga – selv om det ble stortap for sistnevnte.

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan det gikk med våre utlånte denne helga.

Newport County 1-4 Manchester City

Regan Poole spilte hele kampen da våre lyseblå naboer tok en oppskriftsmessig seier på Rodney Parade – men måten det skjedde på var ikke helt etter oppskriften, for City hadde tidvis problemer med Newport.

Vår mann blir av lokalavisa South Wales Argus som positiv hele kampen gjennom, og en BBC-journalist har også svært rosende ord å komme med:

Sheffield United 4-0 Reading

Sheffield United er nå oppe på opprykksplass – men har spilt én kamp mer enn Leeds, som har like mange poeng (men har dårligere målforskjell). Dette takket være en meget komfortabel 4-0-seier der det egentlig aldri var noen tvil om hvem som ville vinne.

Dean Henderson spilte som vanlig for Sheffield United, og han hadde ikke  mye å gjøre, men var god da han måtte i aksjon – og belønnes med karakteren av Sheffield Star.

Macclesfield Town 1-1 Colchester United

Macclesfield tok ledelsen, men det holdt ikke. Colchester utlignet på straffespark, og det endte med ett poeng til hvert av lagene.

Kieran O’Hara gjettet i det minste riktig vei på straffesparket, uten at det hjalp. Han slo ellers til med en strålende redning i løpet av kampen, men virker egentlig ikke å ha vært overarbeidet.

Macclesfield er fortsatt under streken (de ville vært over med seier), og kan også i løpet av midtuka være helt nederst hvis Notts County vinner.

Oldham Athletic 1-1 Crewe Alexandra

Det så ut til å gå mot en ny trepoenger for Paul Scholes’ Oldham, men like før slutt utlignet jernbanemennene fra Crewe.

På det tidspunktet var Zak Dearnley byttet ut, men han spilte i det minste de første 75 minuttene av oppgjøret.

Ut fra det vi kan lese på nettet skal Dearnley ha vist enkelte lovende takter, men uten å få til det helt store, og han skal ha blitt veldig sliten.

Aberdeen 2-2 St. Mirren

James Wilson kom inn i det 63. minutt på stillingen 1-2, men selv om resultatet ble litt bedre etter at han kom inn, så virker han ikke å ha gjort seg særlig bemerket.

Et skuffende resultat mot bunnplasserte St. Mirren på Pittodrie for Aberdeen, som kunne tatt innpå Rangers som nå har andreplassen (siden Rangers også spilte uavgjort hjemme mot dårligere motstand).

Andre:

  • Ingen kamp for Fulham (Timothy Fosu-Mensah) og Rochdale (Ethan Hamilton) denne helga.
  • Joel Pereira satt på benken for Kortrijk i deres 1-2-hjemmetap mot Charleroi. Matty Willock gjorde det samme da Crawley spilte 0-0 borte mot Northampton.
  • Demetri Mitchell storspilte sist helg for Hearts, men var ikke involvert i søndagens kamp mot Motherwell.
  • Axel Tuanzebe er fortsatt skadet, og var ikke med på Aston Villas hjemmetap mot WBA.
  • Cameron Borthwick-Jackson er skadet, og gikk glipp av Scunthorpes bortetap mot Gillingham.
  • Callum Whelan var ikke i Port Vales tropp da Valiants tapte 0-1 hjemme mot Morecambe.
  • Tom Sang var ikke med i AFC Fyldes tropp da de tapte hjemme mot Chesterfield.
Powered by Labrador CMS