Vant spansk «United-duell»

Andreas Pereira møtte Adnan Januzaj søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Som vanlig tar vi en oppsummering på hvordan det går med Uniteds leiesoldater.

Flere av de som har vært involvert siden sist får meget gode skussmål for sine prestasjoner.

Etter å ha startet de tre forrige seriekampene for Valencia, måtte en nyfrisert Andreas Pereira ta plass på benken fra start i det som ble en femmålsthriller mot Real Sociedad. På den andre benken satt tidligere lagkamerat Adnan Januzaj.

Pereira kom inn et kvarter før slutt og var på banen da Geoffrey Kondogbia ble utvist for en takling på Januzaj, som kom inn i pausen, og da Simone Zaza scoret 3-2-målet fem minutter før slutt. Seieren gjør at Valencia ligger på en foreløpig fjerdeplass, seks poeng bak ledende Barcelona.

Cameron Borthwick-Jackson spilte en drøy time for Leeds i midtuka, men mot Ipswich i helgen var han helt ute av troppen igjen.

Sam Johnstone gjør sakene sine meget bra i Aston Villa – og sisteskansen får igjen skryt etter kampen mot Nottingham Forest i helgen. Ifølge kamprapporten så var det kun en mesterlig inngripen fra Johnstone som forhindret at Forest utlignet like før slutt.

Sam Johnstone i aksjon for Aston Villa.

Matty Willock tilbringer 2017/2018-sesongen i FC Utrecht, i Nederland. Unggutten var ikke en del av troppen som ble regelrett hamret 7-1 av PSV på lørdag.

Devonte Redmond var heller ikke en del av Scunthorpes tropp som slo Portsmouth 2-1 på lørdag.

Langt mer lysbetont er det for Dean Henderson, vår unge målvakt som er på utlån til Shrewsbury Town denne sesongen. Med Henderson mellom stengene er nå «The Blues» ubeseiret på sine ni siste kamper i League One – som de forøvrig også topper.

Regan Poole spilte 74 minutter for Northampton Town, i deres 0-1-tap mot Bradford City. Ut i fra rapportene så leverte Poole en meget overbevisende forestilling frem til han ble byttet ut:

Powered by Labrador CMS