Fire kamper, fire tap

Her er vår oppsummering av hvordan det gikk for de utlånte i helga.

Publisert Sist oppdatert

United spilte 2-2 borte mot Stoke, men det er andre som har det verre. Fosu-Mensahs Crystal Palace, for eksempel, har tapt alle sine fire første kamper.

Her er vår oppsummering av hvordan det har gått for våre utlånte denne helgen.

Søndag 10. september:

Burnley 1-0 Crystal Palace

Timothy Fosu-Mensah spiller i et forsvar som har fremstått som dysfunksjonelt, og som lekker mål. Baklengsmålene har ikke vært nederlenderens feil, heldigvis, og heller ikke i dag var det han som måtte ta skylda for baklengsmålet.

19-åringen fikk en utfordring som midtstopper (denne gang i en forsvarsfirer) mot fysisk sterke Chris Wood og Sam Vokes, men kom egentlig ganske bra fra det, selv om han hadde enkelte uoppmerksomme øyeblikk.

Hvor lenge blir Frank de Boer værende? Det er ikke godt å si, men det er uansett sannsynlig at Fosu-Mensah lærer mye denne sesongen.

Utrecht 2-0 Roda

Matty Willocks nye klubb vant 2-0 hjemme mot Roda, men United-lånesoldaten ble værende på benken hele kampen. Utrecht er nå oppe på en fjerdeplass.

BENKET: Matty Willock.

Lørdag 9. september:

Valencia 0-0 Atlético Madrid

Andreas Pereira debuterte for sin nye arbeidsgiver, og det endte med et godt resultat mot Diego Simeones lag. Vår mann spilte på venstrekanten (var innom høyresiden også), heller enn en av de sentrale rollene, og han gjorde en god figur frem til han ble byttet ut etter en time.

Brasilianeren kunne også ha scoret, etter en lekker finte som gjorde at han fikk en skuddmulighet, men skuddet gikk over. Ingen drømmedebut, men en veldig solid start med draktnummer 11 på ryggen.

Aston Villa 0-0 Brentford

Ny skuffelse for Steve Bruce og Aston Villa, men Sam Johnstone holdt i det minste nullen igjen. Lokalavisa Birmingham Mail skrev:

– Et 0-0-resultat mot et Brentford som sliter var ikke det ideelle utfallet da Steve Bruces tropper startet på en viktig måned. Men dette kunne vært mye verre om det ikke var for Manchester United-lånesoldat Johnstone. Hans tre redninger i andreomgang holdt Brentford unna, og hjalp Villa til å holde nullen for første gang denne sesongen.

GOD IGJEN: Sam Johnstone.

Leeds United 5-0 Burton Albion

Ikke lett å kjempe seg inn i dette Leeds-laget for tida. De er på andreplass, og knuste Manchester Uniteds ligacupmotstander 5-0 hjemme mot Elland Road her. Det skjedde uten Cameron Borthwick-Jackson i kamptroppen. Borthwick-Jackson er i ferd med å få et nytt vanskelig låneopphold.

Northampton Town 1-0 Doncaster Rovers

Northampton har fått seg ny manager i Jimmy Floyd Hasselbaink, og Cobblers fikk seiersmålet sitt etter 20 sekunder mot Doncaster. Dessverre var det ikke en like god start på alle måter: Regan Poole ble nemlig værende på benken gjennom hele oppgjøret.

POOLES NYE SJEF: Jimmy Floyd Hasselbaink.

Scunthorpe United 0-0 Blackpool

Devonte Redmond manglet nok en gang i Scunthorpes kamptropp. Kanskje har han en liten skade?

Shrewsbury Town 1-0 Wigan Athletic

Dean Henderson har hatt en svært god start i Shrewsbury, og det har laget også hatt. Dette var en kamp mellom to lag helt i toppen, og Hendersons Shrewsbury gikk seirende ut av duellen.

Henderson holdt nullen, og ble kåret til banens bestemann.

Powered by Labrador CMS