Fulham til bunns etter Fosu-Mensah-selvmål

DE UTLÅNTE: Det ble ikke akkurat den beste helga for våre utlånte.

Publisert Sist oppdatert

United vant mot Bournemouth, reservene tapte og U18-laget vant.

Noen av våre spillere spiller ikke for noen av disse lagene – her er oversikten over hvordan det gikk med de utlånte denne helga.

Aston Villa 2-0 Bolton Wanderers

Axel Tuanzebe får tillit av nyesjefen Dean Smith på stopperplass, og han spilte nok en gang hele oppgjøret da Aston Villa vant 2-0 mot Bolton fredag kveld.

Villa holdt nullen, og Birmingham Mail belønner Tuanzebe med 7.5 på spillerbørsen. Det er ikke fullt så godt som stopperkollega (og ex-red) James Chester, men avisa hadde ros på lager til vår mann:

– Leser spillet mye bedre nå, og så trygg og rolig ut ved Chesters side. Gikk også i duellene når han trengte det, og hadde en viktig inngripen for å hindre Doidge på slutten.

Progresjon er et utlåns viktigste mål, så dette høres ikke så verst ut for Tuanzebe.

Nottingham Forest 1-0 Sheffield United

Et skuffende tap for opprykksjagende Sheffield United, men heldigvis skriver Sheffield Star at Dean Henderson ikke kunne gjøre noe for å hindre baklengsmålet.

De gir ham karakteren 6, siden han egentlig ikke hadde så veldig mye å gjøre på City Ground.

I skrivende stund ligger fortsatt Sheffield United på opprykksplass – det forandrer seg om Leeds slår Wigan borte på søndag.

Scunthorpe United 3-3 Oxford United

Tilskuerne på Glanford Park ble vitne til en utrolig opphentning da det ble 3-3 mellom Scunthorpe og Oxford.

I det 55. minutt satte Oxford inn sitt tredje mål. Scunthorpe var målløse.

I det 66. minutt utlignet Scunthorpe. Tre raske mål var nok til å sikre poeng – for det ble ikke flere mål i denne kampen.

Cameron Borthwick-Jackson var ikke med på galskapen, for han ble byttet ut i pausen på stillingen 0-1. Vi har ikke sett noe som tyder på at han skal ha vært skadet, og han kritiseres også av flere – Scunthorpe-supporter (og tidligere Scunthorpe-reporter) Aidan McCartney mener for eksempel at han bør sendes tilbake.

Alt i alt er det heller lite akkurat nå som tyder på at CBJ har noen fremtid på det absolutte toppnivå.

St. Mirren 0-2 Rangers

Matty Willock spilte fra start da St. Mirren tapte mot Rangers hjemme i Perth.

Stillingen var 0-0 da Willock ble byttet ut etter en times spill – det burde tydeligvis ikke St. Mirren gjort, for vi regner selvsagt med at dette utelukkende skyldes Willock-byttet. Vi har ikke funnet stort om hans innsats, men en St. Mirren-fan på Twitter skriver at det var en av Willocks bedre kamper.

Celtic 5-0 Heart of Midlothian

Heart har toppet tabellen mesteparten av sesongen hittil, overraskende nok.

I det siste har motgangen kommet, og det er nok ikke helt tilfeldig at det har skjedd midt i en skadekrise for Edinburgh-klubben. Sist helg ble det tap i ligacupsemifinalen mot Celtic, i midtuka var de uheldige som ikke vant Edinburgh-derbyet hjemme mot Hibernian og nå ble de på nytt knust av Celtic, denne gangen i ligaen.

Demetri Mitchell kom bare inn som innbytter mot Hibs, og flere av supporterne artikkelforfatteren (som var til stede på kampen) snakket med før kampen, var misfornøyde med det siden de følte at hans kreative kraft og hurtighet var noe laget trengte. Her fikk Mitchell starte – men igjen var det på venstrebacken, som kanskje ikke er stedet der Mitchell er mest behøvd akkurat nå, og han har også vist defensive svakheter i det siste.

Det ble bare én omgang på banen for Mitchell. Han slet tilsynelatende litt med en skade, og slet også med å håndtere Celtics James Forrest. Mitchell får karakteren 4 av The Scotsman etter en vanskelig omgang. Til slutt ble det hele 5-0 til Celtic.

Hearts er nå bare ett poeng foran Celtic (og Celtic har en hengekamp), og det ser ut til at moroa kan være over, for andre lag kommer også jagende bak. Det er altså lite som tyder på at Hearts kommer til å holde seg på toppen spesielt mye lenger. Nå er det bare å krysse fingrene for at Mitchells skade ikke er alvorlig, og at han er tilbake på banen når Hearts får besøk av gode Kilmarnock neste helg.

Kilmarnock 1-2 Aberdeen

James Wilson startet for Aberdeen, men det virker ikke som om han hadde sin beste dag på jobb mot sterke Kilmarnock.

Wilson ble byttet ut i det 68. minutt på stillingen 1-0 til hjemmelaget, og fem minutter senere hadde Wilsons erstatter utlignet, før Aberdeen avgjorde noen minutter før slutt på frispark.

Wilson gjorde det langt bedre i midtuka – da dunket han inn et herlig langskudd i 3-0-seieren mot Hamilton (se fra 00.43 av videoen under om du ikke er interessert i resten av høydepunktene).

Braga 2-1 Vitória Setúbal

Joel Pereira og Vitória Setúbal spilte søndag kveld borte mot Braga.

Det endte, kanskje ikke helt overraskende siden Braga er et av topplagene (ligger for øyeblikket på andreplass), med hjemmeseier.

Vår mann spilte hele kampen, men klarte ikke å forhindre to Braga-mål. Enn så lenge er hans Vitória i alle fall på øvre halvdel av tabellen – på målforskjell!

Huddersfield Town 1-0 Fulham

Krisen fortsetter for Fulham, og hvor lenge blir egentlig Slavisa Jokanovic sittende som Fulham-manager om det fortsetter slik?

Denne gangen ble det tap mot Huddersfield, det eneste laget som lå bak Fulham på tabellen før oppgjøret.

Timothy Fosu-Mensah kom nylig tilbake fra skade, og Fulham så fryktelig ut i perioden uten nederlenderen, men han har definitivt ikke hatt noen heldig retur til laget heller.

Først laget han et klønete straffespark mot Bournemouth sist helg, før han i mandagskampen nå ble kreditert med kampens eneste mål – i feil ende av banen. Det så først ut som et Christopher Schindler-mål, men det ble senere kreditert vår mann – uten at særlig mange ser ut til å skylde på ham for målet, for det ser ut som om det bare er uflaks at det gikk som det gikk.

Han fikk karakteren 3Football.London – det var det to andre som fikk også. TFM fikk også et unødvendig gult kort i dette oppgjøret, og han ble erstattet av Cyrus Christie i pausen. La oss håpe det kommer flere sjanser fremover. Nå ligger uansett Fulham helt sist.

Andre:

  • Kieran O’Hara har havnet på benken igjen i Macclesfield etter at Rhys Taylor gjorde det OK mens O’Hara var på landslagsoppdrag – da kan det jo være OK for O’Hara rent personlig at Macclesfield gikk på et 1-4-tap hjemme mot Bury på lørdag.
Powered by Labrador CMS