Ryktesaker, uke 10

Tabloidavis hevder at PSG-sjef og ex-red Laurent Blanc kan være en kandidat til United-jobben.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 13. mars:

08.19: Få store United-rykter å melde om, men notorisk upålitelige Daily Star melder i en såkalt eksklusiv sak at ex-red Laurent Blanc er en kandidat til å ta over United-jobben etter Louis van Gaal. Om Van Gaal skal erstattes i sommer vil franskmannen vurderes sammen med Mourinho og Giggs, skriver avisen.

Lørdag 12. mars:

16.25: Real Madrid var bare en treig faksmaskin unna å signere David de Gea i fjor høst. Noen uker senere signerte han en ny kontrakt med rødtrøyene, men noen United-fans sliter fremdeles med å tro at spanjolen blir å finne på Old Trafford ved neste sesong. Men skal vi tro Real Madrid-trener Zinedine Zidane, skal ikke ha noen planer om å signere spanjolen.

– Jeg er fornøyd med målvaktene jeg har. Keylor Navas er førstevalg, Kiko Casilla er en god keeper som trener bra, og Ruben Yanez er et fenomenalt talent, sa han på en pressekonferanse redag ifølge FourFourTwo.

12.15: Videre skriver MEN, med henvisninger til Daily Mail, at både Atlético Madrid og Juventus ønsker seg Ander Herrera. Det er ikke mer enn to år siden United betalte over 300 millioner kroner for spanjolen.

12.00: Noen er negative, andre er positive, til en eventuell Zlatan Ibrahimovic-overgang. Nå fortsetter uansett ryktene, og Manchester Evening News skriver igjen at United er i førersetet om å hente svensken. Ifølge MEN er det, ofte lite troverdige, Daily Mail som skriver om Zlatan-til-United-ryktene, mens Corriere Dello Sport melder at kona til Zlatan heller ønsker seg tilbake til Milan.

Fredag 11. mars:

07.40: Barcelona skal ha fortalt United og Tottenham at forsvarer Marc Bartra kan forlate klubben denne sommeren, og prisen vil være 10 millioner pund, skriver The Sun. Bartra har spilt 10 ligakamper for Barcelona denne sesongen, tre fra start, er 25 år, men kan altså dra hvis han ønsker mer spilletid et annet sted.

07.30: Jose Mourinho skal ha fortalt BT Sports at han kommer til å starte i en ny jobb i juli, skriver Manchester Evening News. Intervjuet sendes denne uka på BT Sports, det sies ingenting om hvilken ny klubb det er snakk om, men portugiseren har selvsagt vært meget sterkt koblet til United de siste månedene.

Torsdag 10. mars:

10.50: Paul Pogba er igjen på Uniteds radar, skal vi tro den italienske avisen Gazzetta. Pogba er ventet å koste rundt 80 millioner euro og United må regne med konkurranse fra Manchester City, Chelsea og Real Madrid skal vi tro Gazzetta.

08.15: United kan komme til å gi Liverpool kamp om Köln-spillerne Timo Horn og Jonas Hector, melder Bild. Horn er keeper, mens Hector er forsvarsspiller og Liverpool-manager Jürgen Klopp skal ha sett seg ut duoen som forsterkninger han vil hente til Anfield i sommer.

07.55: Manchester United og Liverpool er begge interesserte i Bayern Münchens Mario Götze. For ca 31 millioner pund kan han ende opp i en av de to klubbene, melder Daily Star. Avisen skriver at Bayern-ledelsen forbereder nye kontrakter for flere av sine stjernespillere før Carlo Ancelotti overtar jobben i sommer, men Götze skal ikke være blant disse. Daily Mirror bruker den lokalavisen TZ i München som kilde for sin historie. 

Onsdag 9. mars:

07.55: Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell skriver at Louis van Gaal kommer til å fortsette som United-manager neste sesong – UANSETT hva som skjer på slutten av sesongen. Det skal være hans nærmeste medarbeidere som har fortalt dette til avisa. Van Gaal skal nemlig ha fortalt disse hva han har diskutert med Ed Woodward.

07.50: Dortmund skal ha fortalt blant annet United at spiss Pierre-Emerick Aubameyang ikke kommer til å reise til Premier League i sommer.  Det sier Dortmunds direktør til The Sun.

07.45: Bayer Leverkusen-spillere interesserer visstnok United. Mandag ble det meldt om forsvarsspiller Ömar Toprak (26). Nå skriver tyske Bild at også midtbanespiller Hakan Calhanoglu (22) og spiss/kant Karim Bellarabi (25) er på Uniteds liste.

Tirsdag 8. mars:

18.30: Manchester Evening News viser til «rapporter» når avisen skriver at Jose Mourinho ønsker å få Zlatan Ibrahimovic med seg til Manchester United i sommer.
Det vises også til franske Le 10 Sport, som hevder at den svenske PSG-spissen er så sikker på at han skal til Old Trafford til sommeren at han allerede har begynt å forberede seg på et liv i Premier League.

08.00: Leicesters Jamie Vardy (29) skal ha en klausul i kontrakten sin om at han kan forlate klubben hvis noen byr 30 millioner pund for ham, skriver The Times. United var blant dem som ble koblet til ham FØR han skrev under på en ny kontrakt i januar.

Mandag 7. mars:

16.00: Mens United-representanter denne helgen var til stede for se Renato Sanchez, bygget det seg opp konkurranse for United på en annen portugiser. William Carvalho har flere ganger vært å finne i Uniteds ryktebørs, men de røde fra Manchester kan vente konkurranse fra Frankrike og PSG. Ifølge M.E.N. skal Paris-klubben ha sett Carvalho i helgen og være klare til å legge inn bud på på den defensive midtbanespilleren.

15.20: Manchester Evening News har bladd seg igjennom italienske La Repubblica og funnet ut at Manchester United antas å jakte på Ajax’ offensive midtbanespiller Davy Klaassen, en 23-åring som har fått merkelappen «den nye Dennis Bergkamp». Hittil denne sesongen har han scoret 14 mål på 34 opptredener for Amsterdam-klubben. Klaassen har fire landskamper for Nederland. Her er Wikipedia-profilen hans.

14.30: United-representanter var i helgen igjen til stede for å ta Benficas 18 år gamle midtbanestjerne Renato Sanchez nærmere i øyesyn.
Ifølge Daily Mail pågår det fortsatt samtaler med portugiserne om en mulig overgang verdt £46 millioner. Men, mens United ønsker seg en betalingsstruktur à la den det ble enighet om ved Anthony Martial-overgangen, med flere spredte avdrag, presser Benfica på for å få utbetalt £31 millioner umiddelbart og deretter £15 millioner i eventuelle «add-ons».

07.40: Manchester United går inn for å hente Bayer Leverkusen-stopper Ömar Toprak. Det er tyske Kicker som hevder dette.
Toprak, som er 26 år gammel, er født i Tyskland, men har 23 landskamper for Tyrkia.

Powered by Labrador CMS