– Velkommen til nytt regime

David Sadler er glad for utnevnelsen av Ryan Giggs som assistent for Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

At Giggs fikk jobben med å lose United i land etter at David Moyes fikk sparken på tampen av forrige sesong, kom imidlertid overraskende på 68-åringen, en av heltene fra Europacuptriumfen i 1968:

– Jeg var ikke en gang klar over at Giggs var så interessert i treneryrket, eller at han har tatt kurs og sertifikater, slikt som trengs i dagens fotball, sier han til ManUtd.com.

Manchester United Benfica Dinner
David Sadler

– Det må derfor ha føltes absolutt fantastisk for ham å få den muligheten han fikk mot slutten av sesongen. Ja, kanskje blir han til og med manager selv en dag, undrer han.

– Jeg er i hvert fall veldig glad for at han ble værende. Jeg tror det er bra, både for klubben og Van Gaal.

Når det gjelder sistnevnte, som nå bare er 90 – eventuelt 120 – minutter unna en VM-finale, røper Sadler at han er full av respekt.

– Han er jo en veldig erfaren manager som har vært med på bortimot alt. Og nå kan han til og med gå hen og vinne VM med Nederland. Det ville vært veldig morsomt, sier han.

– Selv har jeg jo aldri jobbet med fyren, men det er ingen tvil om at han er en tøffing. Han ser ut som en også, så det er ingen fare for at jeg kommer til å legge meg ut med ham! Men om bare halvparten av det som sies om ham er sant; vel, da synes jeg det virker som om vi har fått fatt i en veldig god manager.

Powered by Labrador CMS