– Moyes sa nei

Crystal Palace-manager Tony Pulis fikk avslag på sin forespørsel om å få låne Wilfried Zaha.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Manchester Evening News innrømmer Palace-sjefen at han forgjeves har forsøkt å hente den 21 år gamle United-vingen tilbake til gamleklubben for resten av sesongen.
Det er denne måneden ett år siden Zaha skrev under for United, før han umiddelbart ble lånt ut til moderklubben frem til sesongslutt.

Siden har ikke tilværelsen i Manchester blitt helt slik han så det for seg da han ankom Old Trafford i sommer. Etter noen lovende opptredener på Asia/Australia-turnéen, har han blitt vist svært lite tillit av manager Moyes.

– Lite lysten på London

Crystal Palace v Newcastle United - Premier League
INGEN AVTALE – Tony Pulis fikk nei fra Moyes.

Gjennom  hele høsten ble det spekulert i skjebnen til den engelske U21-landslagsspilleren. Flere klubber henvendte seg med forespørsler om lån, men hittil har det ennå ikke skjedd noe. Ingenting håndfast har heller sevet ut, ikke før Tony Pulis nå forklarer hva som skjedde da Crystal Palace kom på banen.

– Vi har pratet med David Moyes om Zaha, men jeg tror ikke at han er så lysten på å sende ham tilbake til London.

– For oss er det ikke noe problem; han er jo Manchester United-spiller. Vi tror heller ikke at det lar seg ordne, selv om vi ville stått mer enn klar dersom vi fikk muligheten til å låne ham.

 

Powered by Labrador CMS