Moyes’ pressekonferanse

Sammen med Michael Carrick møtte United-manageren pressen etter ankomst i Donetsk.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes og resten av United-troppen landet trygt i Donetsk tirsdag kveld, og sammen med Michael Carrick møtte Moyes pressen i forbindelse med onsdagens Champions League-kamp.

– Jeg har vært i lignende situasjoner da jeg var i Everton og Preston. Man kommer seg videre og gjør det rett, og jeg har troen på at resultatene vil kommer, uttalte Moyes til klubbens offisielle hjemmeside.

– Det er det som er tingen ved Manchester United – alle er interessert i dem. Det er et emne over hele verden. Det er derfor det er den beste klubben etter min mening, det er en ære å være manager.

Manchester United Press Conference
Moyes og Carrick: Under onsdagens pressekonferanse i Donetsk.

– Til og med ved ankomsten her i Donetsk ble vi møtt av flere supportere. Det er en fin ting.

Moyes uttalte seg også om hvordan han har lært troppen bedre å kjenne, spesielt etter lørdagens nederlag mot West Bromwich. Og ifølge skotten skal han ha begynt å få en større forståelse og bedre kjenskap til spillerne sine.

Under pressekonferansen ga United-manageren klart uttrykk for at han håper å se United komme til finalen, som finner sted i Lisboa i mai neste år.

– Så klart prøver vi å vinne Champions League. Det er en del av jobben som Manchester United-manager, og jeg vil gjøre alt jeg kan for at det skal skje, uttalte Moyes i forbindelse med pressekonferansen til Sky Sports.

Rio utelatt

Rio Ferdinand var én av spillerne som ikke ble med i troppen som tirsdag reiste til Donetsk. United-forsvareren skal ha en skade i lysken, men ifølge Moyes var planen å la Ferdinand hvile til tross for skaden.

– Rio har en liten lyskeskade, men det er ikke noe alvorlig. Jeg hadde uansett ikke planer om å ha han med i troppen.

Anderson, Fabio og Wilfried Zaha ble heller ikke med i troppen som møter Shakhtar Donetsk onsdag.

Manchester United Training Session
Robin van Persie: Er tilbake etter skaden.

van Persie tilbake

Under pressekonferansen kunne skotten bekrefte at Robin van Persie er med i troppen, men at han vil avvente med å bekrefte om spissen er å se blant startelleveren eller ikke. Videre benyttet Moyes anledningen til å skryte av United-spissen.

– van Persie er en av de beste spillerne jeg har sett. Måten han beveger seg på og forståelsen for fotball ute på banen er fantastisk. Også er han en god målscorer som kan score fra ulike posisjoner, uttalte han til klubbens offisielle hjemmeside.

Nemanja Vidic og Patrice Evra, som begge ble spart under helgens Premier League-runde, er også tilbake i troppen igjen.

Powered by Labrador CMS