– Vi må prestere

Wayne Rooney mener United må ta med seg erfaringene fra Champions League inn i lørdagens Premier League-kamp mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Etter onsdagens 1-0-seier over Real Sociedad, er Manchester United ett skritt nærmere å kvalifisere seg fra gruppespillet i Champions League. Tre kamper gjenstår i gruppespillet, og United trenger i realiteten kun en seier til for å gå videre fra gruppen.

Selv om Champions League ser ut til å gå på skinner så langt, er ikke resultatene i Premier League helt som ønsket av spillerne. De regjerende mesterne har kun vunnet én av fire hjemmekamper så langt i sesongen, og etter nederlaget mot West Bromwich og uavgjort mot Southampton ligger United åtte poeng bak Arsenal som ligger på topp.

Wayne Rooney, som kunne feire at han fylte 28 år torsdag, har uttalt at det ikke er rom for feil når de lørdag tar i mot Stoke.

– Vi håper å kunne ta dette med oss inn i lørdagens kamp, sa Rooney etter onsdagens 1-0-seier over Real Sociedad, ifølge Sky Sports.

– Vi har ikke vært konsekvente nok, og forhåpentligvis er denne seieren starten på noe bedre.

Manchester United v Real Sociedad de Futbol - UEFA Champions League
United i ledelsen mot Real Sociedad under onsdagens Champions League-kamp.

– Det blir en viktig kamp mot Stoke. Vi ligger allerede poengmessig bak på tabellen, så vi har ikke råd til å miste flere at dette stadiet. Vi må sørge for at vi får med oss den seieren som vi trenger.

David Moyes har full tillitt til United-spissen, som etter hans mening er akkurat som en ny spiller for laget.

– Jeg skulle til å si at han er tilbake til sitt gamle jeg, men det er kanskje bedre å si at han har blitt den nye Wayne Rooney.

– Han kom tilbake i god form og trente virkelig hardt. Jeg kan ikke beskrive hvor mye han har trent, det er imponerende.

Powered by Labrador CMS