– Blir tøft uansett

Les reaksjoner etter seieren mot Shakhtar her, og se mulige motstandere i 8. delsfinalen.

Publisert Sist oppdatert

United slo Shakhtar Donetsk 1-0, gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og sikret gruppeseieren i Champions League tirsdag kveld.

Etterpå kom det følgende reaksjoner:

Matchvinner Phil Jones:

[poll id=»43″]- Det var en viktig seier. Det var en seier vi måtte ha. Nå handler det så om å få i gang en eller annen slags rekke med gode kamper. Dette hjelper lite hvis vi ikke leverer varene mot Aston Villa lørdag. Det er en ny stor kamp for oss.

– Vi var nervøse i 1. omgang, og manageren ba oss om å bruke ballen bedre etter pause.  Vi gjorde det, men nå må vi følge opp mot Villa til helga. Det blir en massiv kamp for oss.

– Uansett hvem vi møter videre så blir det tøft.

David Moyes:

– Vi startet ikke spesielt godt, og jeg synes vi var heldige som ikke lå under etter en halvtime. Så fikk vi et par sjanser selv like før pause, og etter hvilen var det mye bedre. Vi var dårlige med ballen før pause, og måtte bare vise at vi var bedre i 2. omgang. Det klarte  vi. Seieren er bra for formen vår.

– Foruten målet hadde Phil Jones også et herlig raid inn i feltet i 1. omgang. Han er en ung og god spiller, som kan spille både som sentral midtbanespiller og som midtstopper. Jeg tror fremtiden hans er som midtstopper, men han gjør en viktig jobb for oss på midtbanen for øyeblikket.

– Jeg håper å ha noen spillere tilbake til Villa-kampen.

– Man kan se at spillerne er komfortable med å spille i Europa. De er komfortable med Premier League også, men nå må vi vise det.

– Vi kan vel omtales som en av favorittene i Champions League, men vi må utvikle oss videre for at vi skal avansere i knockout-spillet.

Mulige motstandere i 8. delsfinalen:

* Juventus/Galatasaray – kampen avlyst grunnet snø, spilles onsdag 13.00.

* Olympiakos

* Basel/Schalke

* Dortmund/Napoli

* Zenit/Porto

* Milan/Ajax

* Kan bare møte lag som ender på 2. plass i sin gruppe, men ikke Leverkusen fra samme gruppe og ei heller andre lag fra England.

Powered by Labrador CMS